Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
t.me/c/1680417018/12288 t.me/c/1680417018/12286
-
Та ні, вони успішні у своїй діяльності на материку. Слідкую за ними в соц мережах. Схвальні відгуки, гарні фото з показів. Вони вже роблять свій внесок в розвиток культури і споживання українського кіно в Канаді. Їм буде неважко зробити плюс один показ десь на материку для зацікавленої аудиторії. Питання ж зацікавленості нашої на острові - то точно питання не до них. Я погоджусь з @plutnick на 100%. На першому показі, на Памфірі - весь час в мене було відчуття, що я десь вдома в кінотеатрі. Своя мова, знайомі актори, на мавці -знайомі голоси в озвучуванні. І це надзвичайно більше ніж про матеріальні речі.
-
Я здавала на автівці знайомої. Бо там є перелік всіх вимог до авто( моє має тріщину на лобовому склі) Ніяких доручень і страхівок не було потрібно
-
Є ще третій варіант : змінити неорганізованих організаторів на організованих .
-
Українці супер об'єднуються та підтримують і один одного, і український бізнес, і волонтерять, і організовують свята, події, тощо. Просто не треба плутати підтримку з відгуком/побажанням. Більшість коментарів з приводу фільму були, як на мою думку, дуже коректні, без образ, а чітко по ділу - не прийнято починати фільм на 45 хв пізніше заявленого часу. Фільм - то не концерт. Так просто не прийнято в Канаді, і я сподіваюсь в Україні теж. Я не розумію, чим це може образити організаторів чи ускладнити показ іншого фільму. Просто це треба взяти до уваги і або починати вчасно, або написати в квитках коли реальний початок, щоб люди могли розраховувати свій час, парковку, час з дітьми, тощо. Вдячних коментарів за чудовий мультфільм було багато, гроші за показ люди заплатити, люди робили пожертвування після показу. Чим це не об'єднання українців? Срач починається там, де на ввічливий коментар починають включати захисний механізм та заперечувати/виправдовувати проблему.
-
Це не так легко, як здається. Фільми які тільки вийшли в прокат не дадуть для показу не в кінотеатрі. Там є умови щодо використання, адже як тільки фільм випускається в форматі придатному для перегляду не в кінотеатрі, він копіюються і розповсюджується піратами. Тому такі копії не надають. Нам все-одно потрібен був би кінотеатр, який коштує зовсім не дешево для оренди, а також оплата за фільм. Вони орендують фільм для багатьох міст одразу і він і то не дуже окупається, то в нас квитки будуть по $100, якщо ми його тільки в Вікторії показуватимемо. Плюс багато часу для того щоб зв‘язуватись зі студіями і доводити їм що ми reliable організація. В людей які організовували показ на острові вже все було налагоджено в цьому плані. Тому навряд чи хтось схоче цим займатись :(
-
Друзі, залишилось знайти всього 2 ВОЛОНТЕРА на Victoria Pride Parade. 📍9 липня, MACDONALD PARK Час на вибір з 9:00 до 13:00 або з 13:00 до 17:00 Потрібно продавати товари на ярмарці. Все покажемо та пояснимо:) Буде весело🙂 Також надаємо футболку🤟🏻 ✏️Відгукніться, будь ласка, бо вже час замовляти футболки для Вас😉
-
Мені М або L, будь ласка😉
-
Доброго вечора всім учасникам. Можливо зто підкаже- де у Вікторії чи найблищі міста до Вікторії( Сааніч, Ленгфорд ...) можна стати на облік до сімейного лікаря? Розумію що ми в англомовній країні, але може пощастить і хтось знає лікаря сімейного, чи клініку, де надають консультації на нашій мові. Дякую.
-
Оптимістично на ніч глядя
-
Когда мозок розуміє, що лікарі відсутні він одразу мобілізує усі можливості виживання і не дозволить організму захворіти, а як що таке станеться він знайде резерви для самостійного одужання! Проверено на собі, працює!
-
IMHO сімейний лікар потрібен яещо є хронічні захворювання, якщо здоров'я більш менш в нормі то достатньо walking clinic А тим часом - шукати :)
-
Очень с вами согласна.Ну просто реально,почему наша публика всем вечно недовольна?При том что стоит это всё 30 серебренников,люди делают колоссальную работу(по себе знаю) и потом тупо обсёр...Не хочу делать утопических заявлений,но так,потому что по-другому не хотят учиться...беда...
-
А ось як виглядають задоволені люди , ну не втримався, вибачте
-
Украинцы