Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я не інструктор, але можу вам допомогти. Лишень покажіть мені ваші помилки.
-
Жо я можу сказати, живіть з цим. Моя вам порада, проковтніть і живіт та насолоджуйтесь життям. Політика це тонка справа. І думаю в цьому чаті її не треба чіпати. А кожна країна і дослідники цієї країни топлять за правоту своєї країни. Так що налийте собі мартіні з соком та насолоджуйтесь життям, воно прекрасне. І не забувайте тих в кого воно наразі не є таким.
-
Все Alex B, все с вами понятно✋😁
-
С первыми и последними словами вашего сообщения можно согласится без сомнения. Но “замять” тему не получится, пока одни украинцы затыкают рот другим украинцам, к сожалению.
-
m.youtube.com/watch?v=z6rYWElXhrU
-
Голодомор теж свого часу не признавало багато країн а зараз всі хором). Далі буде. А полеміку дійсно варто припинити, бо дійсно важливі на сьогодні для багатьох теми загубляться в цьому фестивалі думок. Якщо вам хочеться довести свою думку, створіть чат та сперечайтесь там. Батько наш Бандера, Україна мати це аксіома. Він боровся за незалежність України. Методи? Час вирішить і не здивуюсь коли пам'ятник цій людині з'явиться в якійсь країні окрім України. Шануйте один одного і краще цитуйте Шевченка. Обіймаю усіх.