Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
5585 Elk Lake Dr, Victoria, BC V8Z 5M1
-
Популярно збирати, але більш за все мені подобаються відповіді , на питання де збираєте . Ну і все таке... Це вам не рибалка :)
-
А elk lake є окунь, форель та короп
-
Все залежить від того що ви хочете
-
Сьогодні з чоловіком прогулялися до озера. Було чарівно, погода супер і все таке. Під час прогулянки побачили, що хтось залишив пустий пакет та пляшку з-під кока-коли прямо на мосту через озеро. Пакет сдуло вітром в озеро, але ми його виловили, та вирішили забрати сміття. Трохи посокрушалися, як можна таке після себе залишити... АЛЕ поки йшли додому - довгий час жодної (!!!) мусорки, крім приватних, де великими літерами написано, що ніззя, ведеться відеоспостереження і т.ін.. Відверто кажучи, дуже дивно та незручно. Ледве не прийшли додому з чужим сміттям, але трапилось-таки невеличке ведерце на автобусній зупинці. На мій погляд, багато хто просто залишає безлад після себе, бо його нікуди викинути (не виправдовую їх, але шукаю іншу причину, крім невихованості).. Пс. В мене нема пропозицій, що з цим робити, окрім збільшити мусорні контейнери просто неба, але я не можу її вносити, бо припускаю, що ще не досить гарно знаю місцевий уклад)))
-
Ми так в Україні на пікніки ходили. Спочатку сміття по дорозі збирали чиєсь, потім чистили галявинку, потім вже відпочивали. А щодо тут, то цікавий досвід. Думала, що тут куди не плюнь, смітники…
-
Без 6 хвилин 7 . Сплять ще
-
Страхіття, що вони творять, а весь світ дивиться 😣
-
Момент підриву Каховської дамби російськими фашистами🤬