Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Серйозно, друзі🤷♀️ Пропоную енергію на добрі діла витратити. Ось профіль Лариси Польської, я з нею співпрацювали ще до 2022. Її фонд зараз теж працює. Вона з Херсону. То можна напряму донатити в фонд. То реальна людина, перевірити теж легко, якщо фонд загуглити. Я вже перевела трошки по всім, кому могла і знала. Але я дуже за те, щоб організувати для ЗСУ і не тільки якійсь варіант збору. На острові всі дуже повільні та на своїй хвилі. Але я пробую пробити тут. Збирали куму на мавік вже. www.facebook.com/polskal?mibextid=LQQJ4d
-
Нет)) давайте не будем вешать ярлыки друг на друга🤷🏻♀️
-
Ну в основном это неприятно. Я за то, что не вешать ярлыки на людей вообще. И не искать врагов среди своих
-
Ну вот видишь, неприятно же? Так давайте не будем)
-
Давайте почнемо з того, що якщо люди питають про поїздки до мордору після початку війни в 2014, то це тому, що самі вони туди НЕ їздили і їм ще з 2014 була не «какая разніца» і їм ой як боляче бачити людей, у яких навіть після 24 лютого нічого не змінилося і вони сподіваються, що ніхто цього не помітить, бо у їх світогляді всім теж має бути «какая разніца». Це ПРО ЦІННОСТІ, а не про те, хто що робив у минулому. А коли ви закидаєте комусь «чому ви не на війні?» або «чому не в Україні?» , то це лицемірство. Тому, давайте кожен почне сам з себе і чесно відповість на питання: «а що я зробив для країни? Що я зараз роблю для перемоги? А чи достатньо я роблю? Що ще я можу зробити? Як тільки ви чесно відповісте на ці питання, претензії до інших відпадуть.
-
Но ты ж бандеровец и злостный националист :)
-
Ви впевнені що мені потрібна ваша процедура І ви впевнені що я не допомагаю?
-
Ага, я тоже)
-
Интернет всё помнит☝🏻😄
-
Я впевнена тільки в одному,що люди,які зараз себе б’ють п’яткою в груди і кричать на кожному порозі «я українець»,вже давно читають «Азбуку» замість Абетки під якимось канадським кленом та збирають гурток за інтересами з жінок,яким одна радість в житті-обговорити Машу чи Катю. Надивилася вже,досвіду достатньо.
-
Бандера бы тебя за такие словечки явно не похвалил )
-
Тоже