Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
У Європі зараз гарно українці виходять з плакатами типу «рашка хочеш воду !?» та виливають воду або обливаються, щоб звернути увагу на себе, може ми активізуємось ?
-
Я можу з дітьми онлайн чи зробити відео та прислати🤷♀️ Якось так приєднатись
-
Щоб зібратись біля Парламенту потрібен дозвіл спочатку, можна спробувати
-
Та ж зрозуміло😁, що їй. Тепер її хто ж забуде? Ще одну жертву режиму 🥹....
-
Не розумію,чому руски їдуть в Єгипет,якщо в Херсоні Можна по плавати без акул🥹
-
Лиза знаєш як?
-
Хто має досвід як його замовити?
-
На яке число?
-
Там щоденно різні збіговиська. Днями протестують проти використання коней для розваг людей.
-
З попередніх івентів, мені здається що найкраще це робити після 5, коли люди йдуть з роботи, або у вихідні. Тоді більше людей має можливість доєднатись
-
На тротуарі без дозволу теж не можна. Тротуар належить місту, то там треба просити дозвіл в сітіхола
-
Можемо додати голосування?
-
Які дати додати?
-
Більший ефект матиме не обливання водою( бо це ніяк на те не схоже) , а якщо ми триматимемо посудину з водою, і в кожну буде поміщено якась тварина . Типу як дитячі іграшки .
-
- Всі ми за Україну і всі за українську. Але є ті, хто за людяність, а є ті, що за шовінізм. Ми виборюємо европейську Україну.
-
www.instagram.com/reel/CtMLEfRqZ3q/?igshid=NjZiM2M3MzIxNA==
-
Це жах просто, завжди здається що гірше бути не може, але ні.
-
Странно было бы ожидать что они пропустят. Они плюют даже на своих людей. Украинцев пытают, расстреливают, даже мирных. А тут вдруг должны были пропустить лодки с украинцами на борту для спасения украинцев.
-
Давайте будемо інтелігентними і цивілізованими, давайте не будемо погано говорити про росіян, щоб не опускатися до їх рівня. Давайте не будемо радіти обстрілам Щебякіно і смерті руського мальчіка в трусиках в щелепах акули.Давайте просто жити і нікого не засуджувати - ми ж кращі за інших. Ну, ви поняли.
-
Як завжди намагаються приховати свої злочини.
9 Feb 2023, 06:38
9826/24070
about 6 hours ago