Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Давайте будемо інтелігентними і цивілізованими, давайте не будемо погано говорити про росіян, щоб не опускатися до їх рівня. Давайте не будемо радіти обстрілам Щебякіно і смерті руського мальчіка в трусиках в щелепах акули.Давайте просто жити і нікого не засуджувати - ми ж кращі за інших. Ну, ви поняли.
-
Хто хоче на концерт? Віддаю квиток. Безкоштовно. Привіт Джамалі з Прекрасної Вікторії!
-
З червоною водою
-
Ось як приклад
-
Та не обов’язково на себе
-
Це можуть бути пакети. Прозорі. Виливаючи на себе воду, ви нічого не покажете .
-
Тут не у схожості річ, а у способі звернути більше уваги, я б не роздивлялась на вулиці, якби хтось тримав посудину в руках а там щось плавало, плюс які посудини у кого є такого прозорого формату ?
-
А дозвіл на проведення хто знає як отримати ? Це перше напевно має бути питання
-
Щось подібне можна і треба зробити, щоб потім ці фото поширювати. (Якщо там будуть місцеві журналісти, наприклад, чи їм потім передати можна. ?) Нема потреби всім стояти з водою, але кілька чоловік добре б щоб щось таке мали, чи одна ємність прозора велика з водою і в ній плавають будинки, люди, тварини, човники.... Велика - щоб добре було видно перехожим (може бути як великий контейнер прозорий,якщо хтось має... Якщо ви були на ралі, то бачили - люди проходять повз, 90% бачить прапори, розуміє, хто ми,чому стоїмо та підтримує, говорять : "Слава Україні", слова підтримки, але проходячи повз. Якщо є можливість принести одну чи кілька великих ємностей, бажано прозорих. Але вода? Я можу принести кілька пляшок, більше не можу, і її потім треба вилити... Червону чи брудну воду? Можна буде вилити🤷? Навіть якщо це буде екогологічно-чиста фарба- мабуть ні? Просто воду вилити зможемо. Я так думаю. Хто знає краще - порадьте: що можна і що не можна буде робити
-
І звісно ж: великі постери. Повинні бути з минулих разів. Може, хтось має можливість намалювати нові щодо теперішньої ситуації, або роздрукувати те, що є в інтернеті, великого формату
-
Відео ля тих, хто дуже переживав за смерть руского в пащах акули. Щоб ви були ще більш толерантніші та інтелігентніше: www.instagram.com/reel/Cq8U8u8Oste/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==