Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
З червоною водою
-
Ось як приклад
-
Та не обов’язково на себе
-
Це можуть бути пакети. Прозорі. Виливаючи на себе воду, ви нічого не покажете .
-
Тут не у схожості річ, а у способі звернути більше уваги, я б не роздивлялась на вулиці, якби хтось тримав посудину в руках а там щось плавало, плюс які посудини у кого є такого прозорого формату ?
-
А дозвіл на проведення хто знає як отримати ? Це перше напевно має бути питання
-
Щось подібне можна і треба зробити, щоб потім ці фото поширювати. (Якщо там будуть місцеві журналісти, наприклад, чи їм потім передати можна. ?) Нема потреби всім стояти з водою, але кілька чоловік добре б щоб щось таке мали, чи одна ємність прозора велика з водою і в ній плавають будинки, люди, тварини, човники.... Велика - щоб добре було видно перехожим (може бути як великий контейнер прозорий,якщо хтось має... Якщо ви були на ралі, то бачили - люди проходять повз, 90% бачить прапори, розуміє, хто ми,чому стоїмо та підтримує, говорять : "Слава Україні", слова підтримки, але проходячи повз. Якщо є можливість принести одну чи кілька великих ємностей, бажано прозорих. Але вода? Я можу принести кілька пляшок, більше не можу, і її потім треба вилити... Червону чи брудну воду? Можна буде вилити🤷? Навіть якщо це буде екогологічно-чиста фарба- мабуть ні? Просто воду вилити зможемо. Я так думаю. Хто знає краще - порадьте: що можна і що не можна буде робити
-
І звісно ж: великі постери. Повинні бути з минулих разів. Може, хтось має можливість намалювати нові щодо теперішньої ситуації, або роздрукувати те, що є в інтернеті, великого формату
-
Відео ля тих, хто дуже переживав за смерть руского в пащах акули. Щоб ви були ще більш толерантніші та інтелігентніше: www.instagram.com/reel/Cq8U8u8Oste/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==
-
Там клініка головного мозку у всієї нації!
-
Може, й дорогу відкриють до того часу🤷♀️
-
В Ванкувері в той же день. Я в себе тут мало що можу, але надрукувала постери, роздала, розповідаю все. Але це так мало. Відчуваю, що хтось вже скаже, що втомився від наших новин. Тому я намагаюсь все показувати одразу, щоб якось схилити людей регулярно слідкувати та допомагати. Наші канадські друзі щодня моніторять новини. Спілкуємось. Це до слова.
-
Кожен може принести свої постери , які вважає потрібними і має можливість зробити, роздрукувати, потім роздати на місці іншим. Те, що вода відійде на той час, не означає, що її не було. Не факт, що всі слідкують за новинами( ті же туристи з лайнера), нехай трохи просвітяться в ретроспективі також