Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
GPT просить українців не генерувати запити щодо покарання русні - в нього закінчуються креативні ідеї)
-
Доброго дня Скажіть будь-ласка хто відправляв паспорт на вклейку постійної візи? Куди відправляти? Дякую
-
Visitor visa маю на увазі Подали заявку на візу, бо заїхали по foil visa
-
Боже, який жах! 🤯😱 Ваша русофобія все ще недостатня
-
Там ще папуга був, що очі виклював, і помер москаль
-
Кому що відомо про агента Верблюда?
-
Я відправляла до CPC-CTD-OTTAWA 365 LAURIER AVE W OTTAWA, ON CANADA K1A 1L1
-
Знаю волонтера з Дніпра, для якого буду робити збір на днях, але вони більше відео знімають
-
Щодо акули, яка в Єгипті утилізувала руського. Тут ось що важливо: - Всієї правди ми не знаємо. - Якби акула не напала, він точно напав би на неї першим. - Акула хотіла його захистити, йому треба було не чинити опір, а трохи потерпіти. - Акула тут ні до чого, це все держдеп винен. - Ну то й що, що ви бачили з берега? Ви всієї картини не знаєте. – Це було неминуче. - Кордони пляжу почали б розширюватися, акула просто захищала своє. - Звичайно, недобре те, що сталося, але якщо вже вона почала їсти, треба їсти до кінця. – Це людські ЗМІ написали! Вони обмовляють акулу! - Весь світ об'єднався проти акул, вона просто бореться за свої цінності! – У 13 столітті на цій території не було людей! Акула має право їх жерти за правом історичної істини. – Давайте вислухаємо акулу. - Руський і акула - один народ.
-
Руськава нєт. Єго вигадав лєнін!
-
Ха-ха-ха
-
Хехе))) пишаюся вами, мої любі русофоби
-
Схоже що хтось почав генерувати новини з атаками звірів на росіян