Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Встановила Yellow cab: за цим маршрутом 70 КАД поїздка. Не знаю дорого це чи дешево для Вікторії
-
Blue bird ещё есть
-
Автобус від переправи вийде $5/1 персона А якщо про ціни узагальнюючи , то $70 для Вікторії це ні про що, беручи до уваги, що це майже 30 хвилин на авто
-
Серьезно? Я просто с тех пор как появилась машина ни разу общественным транспортом не пользовался
-
Так На Сук Той же Сідней Beaver mountain
-
А поза містом у садок, у ліс та інші місця добре транспорт ходить?
-
В прошлой жизни) И Торонто огромный, а здесь на 1 маршруте можно доехать из одного конца вдоль и поперек)
-
В Торонто раньше четко по расписанию тоже ходили. Но это было давно)
-
Він тут взагалі працює на 5+++ Напевне найкраще у всій Канаді Довго чекати баса Ви точно не будете Менше 20 хвилин І їде він потім практично до самого центра
-
Тоді за двох у сім разів дешевше виходить, але громадський транспорт найчастіше дешевший за таксі
-
Да Логистику и стоимость мэрия просчитала и запустила на отлично Может из-за большого потока туристов Но в плане расписания, доступности и т.д. это устроено по лучшим европейским образцам
-
А ще є автобуси що забирають з Ванкувера і привозять в Вікторію. Там вибираєте де вас забрати і де висадити +-60$ bcfconnector.com/
-
Декілька ідей для плакатів на завтра
-
www.instagram.com/p/CtUTwy0NfF7/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
Не знаю точно, але думаю що так
-
Це включно з Фері?
-
Тоді це дуже классно і вигідно 👍
-
www.facebook.com/reel/933464427912337?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz І тут
-
Вітання! Фб активноблокує дописи про це 😡 Старайтеся не ділитися посиланнями звідти, а робити скріншоти або запис екрану
-
Соловьев відвідав Нову Каховку відео з “Соцмарке”, колишній АТБ. Його супроводжує гауляйтер Нової Каховки Володимир Леонтьєв. За інформацією пропагандистів, він збирається знімати сюжет про життя в Новій Каховці.
9 Feb 2023, 06:38
9968/24079
about 6 hours ago