Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую, Костянтин, А можна будь ласка дати більш об’єктивну, обґрунтовану відповідь? Тобто Ви маєте на увазі якщо чоловік не служив, то він паспорта не отримає? Чи просто потрібно зареєструватись в резерв+, поїхати в консульство і все буде добре?
-
Боже, ще Ілонську ляльку не питали . Довбойоб
-
Що можна списати з податків у Канаді? 📉💰 Багато українців у Канаді не використовують усі можливості для зменшення оподатковуваного доходу, бо просто не знають, які витрати можна включити у звітність. Розбираймося! 👇 ✅ Робочі витрати – якщо ти самозайнятий, можеш списати оренду офісу, рекламу, інтернет, телефон, професійні ліцензії та навіть витрати на авто, якщо використовуєш його для роботи. 🚗📲 ✅ Медичні витрати – ліки, стоматологія, окуляри, фізіотерапія та навіть деякі альтернативні методи лікування. 🏥💊 ✅ Освіта – курси, підвищення кваліфікації, а також відсотки за студентським кредитом. 🎓📚 ✅ Витрати на дім (якщо працюєш з дому) – частина оренди, комунальні послуги, інтернет, навіть меблі для робочого місця. 🏠💻 ✅ Дитячі витрати – дитячі садки, табори, няня, продовжене навчання в школі. 👶🎨 ✅ Благодійні внески – якщо жертвував на благодійність, можеш отримати податковий кредит. ❤️🙏 ⚠️ Важливо: зберігай усі чеки та документи, щоб уникнути проблем із CRA!📌 🔍📂 А ти вже користувався податковими знижками? Пиши в коментарях! 🛡 Потрібний бухгалтер пиши - 📥 ⬛️[email protected]⬛️ tax Canada 🇨🇦CHAT⤵️ 💬 ЧАТ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ - TAX CANADA #податкиКанада #списатиподатки #податковізнижки #фінансоваграмотність #бухгалтеріяКанада #бізнесвКанаді #економіягрошей #порадибухгалтера #UACANADA #PortalUA
-
Добрый день. Скажіть будь ласка хто може допомогти в одному питанні. Потрібно подзвонити на Canada Pоst і спитати де знаходиться моя посилка. Номер треками напишу. Просто я в Україні і можливості немає подзвонити їм. Можу переслати вам кошти на карту за дзвінок. Посилка вже два тижні десь блукає.
-
Можу це для вас зробити ) Я вже таке мала. Пишіть в особисті
-
А як поставити себе на облік? Я цим ніколи не займався. З того моменту як почалася війна, в дію не заходив
-
Ось до прикладу youtu.be/1orWeo81s38?si=U9zIDj3RIJdJLAn5
-
Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
-
Всім, хто бажає долучитися до автопробігу, з Українськими прапорами через центр міста! Після завершення мітингу о 4й, стартуємо від УКЦ, рухаємось по Dallas rd в бік набережній, повертаємо праворуч на Dallas Rd, і повертаємось в центр міста до Legislative Assembly, повертаємо ліворуч на Government str, прямуємо майже до Value Village Їдемо в довільному порядку - головне щоб майоріли прапори🇺🇦 Умовне завершення маршруту, паркінг праворуч перед Value Village. Подальші дії за бажанням, кава, прогулянка або до дому
-
Дякую за посилання. А якщо мене немає в системі Оберіг, мені немає чого оновлювати)) Що тоді робити?
-
А що думаєте про прапори Канади також на машинах? Канада направду підтримала нас, це би було гарно і щиро.
-
Уточніть, будь ласка, якого числа буде пробіг.
-
Питання життя моєї дитини,молю кожного небайдужого допомогти нам чим є можливість,для нас зараз все дуже важливо. Терміново! Доброго дня, мене звати Олеся Гончар,мені 25 років. Маю синочка йому лишь 6 років. Виховую сама,з рідних нікого не лишилося,ця клята війна забрала останню рідну нам людину. Немаю іншого виходу як звернутися до вас за підтримкою. Мій синок дуже занедужав. Після обстеження поставили діагноз рак. Пухлина головного мозку яка збільшується кожен день. Терміново потрібна операція. Ми зараз в черзі на безкоштовну. Це нестерпно боляче та тяжко пережити сину. Головні болі дуже мучать його. Я хочу звернутися до вас, благаю всім материнським сердцем допоможіть зібрати на сильні знеболюючі та ємульсії їжі Нутріфлекс. Щоб закупити на 4 дні все необхідне невистачає мені ще 2500грн. Дуже сподіваюся на вашу підтримку та розуміння. Документи нижче надішлю. Додатково можу більше надіслати якщо потрібно. Молюся за вас,та щиро прошу допоможіть не можливо дивитися як твоя дитина страждає від болю. Хто дійсно може допомогти напишіть нам. Номер карти чи номер телефону для зв'язку надішлю. Бережіть себе та рідних.
-
Неділя, 23 лютого. Одразу після мітингу біля УКЦ - в закріплених є вся інформація щодо основної частини