Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
❗️ Підробіток❗️ Шукають помічників для роботи на клумбах. $20 /год Fairfield, Victoria Звертайтесь до Helen [email protected]
-
Завтра стартує група з вивчення англійської з носієм мови для рівня ADVANCED (CLB 8-9). Якщо ви ще не подавали заявку, але бажаєте потрапити до групи, заповніть форму за посиланням: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7 Уроки проходитимуть раз на тиждень о 18:30. Вартість: 40$ за 4 тижні
-
Чи випікає хтось торти на замовлення? Або де можна купити добрий торт?
-
Елена Фоменко, є в цьому чаті🙂
-
Я замовляв тут - дуже задоволений
-
uk.ukrainehelpvi.ca/business-directory/ Хто що пропонує в нашій громаді. Торти там теж є
-
А Ви знаєте скількох осіб Буданов завербував і видавав спецзавдання, а потім медалі) Всі інста особи працюють під прапором нашої розвідки)
-
Ірина дуже смачні торти робить
-
З братом шукаю роботу на будівництві, але також розгляну всі пропозиції, є невеликий досвід в установці сайдингу та гіпсокартону.
-
Всім привіт мене звати Аня👋 Хочу запросити вас на процедуру перманентного макіяжу брів, губ та міжвійки🌸 Ламі Вій, Корекція та фарбування брів 🌸Нарощування вій.🌸Манікюр,педикюр,нарощування нігтів. У техніках Брови - омбре-градієнт -пудра Губи-акварель Усе стерильно, одноразові розхідники, матеріали преміум якості! Художня освіта досвід роботи 7 років Час процедури від 2 до 3 годин Болісні відчуття мінімальні Набряк на губах також🍒 2 зони перманенту знижка 50CAD. 3 Зони перманенту знижка 100$ Перманент Від 150 ,200,250 CAD Ламі Вій 50 CAD Корекція брів 35CAD СУПЕР КОМБО ЛАМІ ВІЙ+ Коррекція, ламінування БРІВ 100CAD Instagram: instagram.com/permanentbeautybyannahaievska?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Чи планує хтось летіти найближчим часом до України? Потрібно передати маленький подарунок.
-
Сума велика?
-
Всім привіт. потрібно передати гроші з України до Канади. Можу перерахувати в Україні гривню на Моно чи Приват. У Канаді необхідні долари на карту InterAC.
-
Можливо тому, що війна почалася не в лютому 2022🤷...?
-
Шпійон?..🤔🫣 а може шпигун?😉