Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ось вона справжня украінська натура. Перекрутити зміст на свій лад та покласти провину на іншу людину. Й так завжди й у всьому! Замість змістовного діалогу та обміну цінною інформацію - постійний потік негативноі інформаціі! Треба більш уважніше розглядати аватарки та нотатки в блокноті залишати аби потім не розповсюджувати неправдиву інформацію.
-
Цікаво, а якщо вас особисто зібрати в одному місці, ви також будете спілкуватися, чи це прерогатива тільки онлайн?🤔
-
Ну так ото ж!
-
Це сарказм
-
Що саме я перекрутила? Я якось неправильно прочитала слова «давайте не судити людей по тому хто що робить а хто не робить, щоб обʼєднання пройшло швидше?»
-
І в час активності невпинно я нагадаю про Food Share! Приходьте, люди, по продукти. І не сваріться відтепер.
-
Там я кривавих носів не бачила, тож все це тільки для повітряних баталій🤷♀ я так розумію, це така форма психотерапії
-
Теж відвідують подібні роздуми. Замість того, щоб допомогти один одному, чи поділитися корисною інформацією, тут є люди, які знають як правильно любити Батьківщину і вважають за свій обов'язок навчити інших. Цілковите не сприйняття думки інших людей. Як на мене то це відбувається з мовчазного одобрення адміна, оскільки по факту, срач розводить кілька людей і це все легко можна припинити. Для себе небачу сенсу перебувати в цьому чаті . Усім гарного вечора!
-
Я нічого не порівнювала. Я просто прочитала знецінюючий коментар Дарії і вирішила познеціновати і автора коментаря. Щиро визнаю, що не пишаюся цим. Але вже трохи дістало 🤷🏻♀️
-
Все украинцы, находящиеся не в Украине, не могут поучать других, как им любить Украину. Так только могут делать те, кто остались до сих пор дома А борьба ТРО Виктория (или ТРО Канада, как хотите) сама с собой для выяснения, кто самый украинский украинец и настоящий патриот - бред Просто потому, что никто из нас сейчас не сидит под ракетами. В отличии от наших друзей и родственников. Пусть они решают, кто украинец, а кто нет. Но никак не уехавшие
-
І правда, West Shore, не забудьте, завтра з 6pm роздаємо продукти від HUVI в The Forge Church💪🏻 Торбинку не забудьте:)