Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
-
300 CAD, но я маю страховку, яка покриває 90%
-
Я видаляла в Dental parkway in the Langford, усе добре, я тільки в цій клініці обслуговуюсь
-
Що до лікарів, я вже стільки зробила з цією лікарнею, є мій з Ким я постійно, но коли мені було срочно коли він не працював, були різні лікарі, вони як команда працюють всі добре
-
Приходіть 16 травня в Українській Центр на концерт-вечірку Вадима Красноокого, відсвяткуємо разом День Вишиванки та допоможемо зібрати кошти на “медичні джавеліни» 💛💙 Посилання на квитки www.eventbrite.ca/e/mad-heads-victoria-may-16-big-canadian-tour-tickets-877816341307?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios Для дітей до 12 років квитки безкоштовні. Це самий найкращий засіб відсвяткувати День Вишиванки та допомогти нашим військовим! Обʼєднаємося заради великих цілей! 💪 PS: напишіть мені в приват, якщо маєте фінансові труднощі відвідати концерт, ми знайдемо рішення
-
Так тут же дівчинка постить постійно, що їй руммі потрібен у Ленгфорді
-
Так це я ! Я б хотіла жити з дівчиною чи жінкою. Будь ласка, якщо знаєте когось, хто шукає кімнату, дайте знати 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Бо апартаменти шикарні
-
@underbrightclouds
-
Підкажіть будь ласка, по якому номеру дзвонити, щоб взнати свій номер MSP?
-
А де його вписувати? Це ІМЕ номер?
-
Чи що таке imе номер? Я думала потрібно взнати свій MSP, щоб з ним записатись на апоінтмент Хтось мені може підказати, будь ласка, хто це вже робив (а це майже всі😅), де потрібно вказати цей номер, бо в анкеті, яку я знайшла чомусь його немає Анкета в Woodlandclinic
-
Reference number- це, зазвичай 7 цифр. Ось таке у Вас було після того, як ви сабмітнули аплікацію на MSP, ось цей номер і скажіть
-
Подзвоніть по номеру, який написала Дарʼя вище, назвіть їм свій reference number і спитайте свій personal health number
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home