Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Також приходьте на зустріч та святкування Дня Вишиванки у Міській Ратуші Вікторії вже завтра, 16 травня, о 12:00 для публічного зібрання в вишиванках та спільного фото. Оскільки місто Вікторія видає Прокламацію про День Вишиванки, це чудова можливість для нас усіх проявити свою єдність та підтримку Україні. Якщо ж не зможете бути, завтра є нагода зустрітися на концерті Mad Heads o 18:00-19:00. Якщо і це не варіант, то долучайтесь хоча б до останнього у 2024 році безкоштовного вебінару українською мовою щодо пошуку роботи у Канаді. Вебінар буде завтра з 12:00 до 13:30.
-
Великий ярмарок вакансій буде 22 травня з 14:00 до 16:00 у Ленгфорді, спеціально для українських та інших новоприбулих та іммігрантів. Допомогу із усним перекладом для спілкування із роботодавцями, кому треба забезпечуємо. Участь безкоштовна, однак потрібно зареєструватися. Реєстрація тут www.constructionfoundation.ca/we/ Будуть присутні представники таких компаній, як: 🔹Fairway Market - www.fairwaymarkets.com/employment 🔹BC Infrastructure Benefits - bcib.ca/skilled-workers/trades-profiles/ 🔹Don Mann Excavating Ltd. - jobs.donmann.com/ 🔹Mazzei Electric Ltd. - www.mazzeielectric.com/jobs/ 🔹School District 62 - www.sd62.bc.ca/cupe-job-postings 🔹District of Saanich - www.saanich.ca/EN/main/local-government/careers-at-saanich/current-employment-opportunities.html 🔹Royal Roads University - royalroads.mua.hrdepartment.com/hr/ats/JobSearch/viewAll 🔹Island Health - islandhealth.hua.hrsmart.com/hr/ats/JobSearch/index 🔹Inter-Cultural Association of Greater Victoria - www.icavictoria.org/careers/ 🔹NPower Canada - npowercanada.ca/about/ 🔹Blue Anvil Labour Leasing Services - www.blueanvil.ca/careers 🔹Peninsula Co-op - gethiredatpeninsulacoop.easyapply.co/ 🔹Garden City Tree & Landscape - victoriagardencity.ca/careers/ 🔹Topline Formwork Inc. - indeedhi.re/4dIG7aE 🔹WorkLink Employment Society - worklink.bc.ca/careers/ 🔹Camosun College - camosun.ca/future 🔹Advocis - Vancouver Island - www.advocis.ca/chapters/vancouver-island/ 🔹Edward Jons - careers.edwardjones.com/en-CA/
-
Вони уже сьогодні сиділи там. Я так думаю що можна приходити з 1 до 6 дня
-
Це ярмарка буде, якого числа?
-
Сьогодні бачила в Mayfair. Наймають на роботу.
-
Друзі, привіт! В цю неділю знову зустрічаємось пограти в волейбол та запікнікувати. Буду радий побачитись! fb.me/1QfFoeuFfXjjqyW
-
Camp Sunflower is Hiring! Please read details of job descriptions and how to apply: Manager ($27/hour) shorturl.at/CJKSU Counsellors ($25/hour) shorturl.at/mqzJN Assistants ($19/hour) shorturl.at/boFU8
-
Тільки не кидайте в мене палки за мій русизм, бо чую більшості нема чого робити, тому вивчають оленів та чекають на драку 😁
-
А если под колеса заглянуть, то можно определить?😂
-
Commonly confused, біложопі олені (на обох відео вище), це mule deer. Мають чорний кінчик хвосту. White tail deer має повністю коричневий зад, як і все тіло, і тільки внутрішня сторона його хвосту біла (її видно тільки коли хвіст піднятий вверх). І роги самці скидають раз на рік, і потім вирощують знову. Тому коли бачите безрогих оленів, не можна одразу сказати чи то самець, чи ні, і на скільки молодий.