Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Садочок просто чудовий! Щиро раджу❤️
-
Знову граємо, їмо, п'ємо, спілкуємось, гуляємо та відпочиваємо на фоні синього океану та височених гір! Де: там же, на The Beachlands Park Playground (колишня назва Royal Bay Beach Park). Colwood, BC V9C 1Z1 Коли: кожну суботу з 16:00 Що брати: попити, поїсти (стільці, простирадла - за бажанням) Чекаємо на вас! maps.app.goo.gl/TCzfVsrSqwp6qq7c9?g_st=ic www.facebook.com/share/JdBjxh6xLqNwD4nR/?mibextid=9l3rBW
-
Вітаю 😊 Маю вільні дати на МАСАЖ на наступну неділю: понеділок, вівторок , середа ,неділя ( обмеження по часу ) З можливістю виїзду до вас до дому (якщо ви дівчина , або ви сімейна пара )а також ви можете прийти до мене в Ленгфорд . Про мене : Маю медичну освіту та сертифікат масажиста (українське ) проходила навчання рефлексології в Канаді в BC Ціни: Масаж тіла 1,5 години (70$) Рефлексологія ( массаж ніг ) 30 хв. 25$ Масаж обличчя 30 хв. 25$ Масаж спини 1 година -50$ Виїзд до дому : +20 $ Дякую ,до зустрічі 😊
-
У walk клініці і в госпіталі, за вашим бажанням, нададуть послуги перекладача
-
дадуть перекладача, якщо вони будуть розуміти, що це дуже важливо для пацієнта, це більш ініціатива вже лікаря, а до нього ще надо потрапити скрізь кількох адміністраторів, які не дуже поспішають в своєї роботі ...
-
Всім доброго вечора Мене звати Ольга. Я з Харкова. Майже 2 тижня як переїхала з родиною до Лангфорда. Живимо поряд з Veterans Memorial park. Маю доньку майже 4 роки ) З нею в пошуках нових знайомств та друзів😉 Хто поряд, пишіть, буду рада зустрічі на майданчику в парку👋
-
Реєструйтеся на сайті HUVI на фудшер і приходьте завтра;)
-
Оля, привіт ! Я теж з Харкова ! Вітаю в Канаді 🫶
-
Харків 🥰✌️
-
Дякую ☺️
-
Всім привіт! Потрібно замінити гальма на авто бренду Ford. Поділіться, будь ласка, перевіреними майстернями з прийнятними цінами де це можна було би зробити? І чи порівнював хтось, чи набагато це дорожче робити у дилера, ніж у приватних майстернях?
-
Всім привіт) Мене звати Ольга. Я майстер манікюру з 9 річним досвідом роботи. Шукаю модель для проходження співбесіди ✅Манікюр та Педікюр ✅Покриття гель лаком Червоного кольору ♥️ ✅Послуги Безкоштовні ✅ Середа 17 липня о 11:00 ✅Зайнятість приблизно 2.5-3 години ✅Салон Deco de mode в центрі Вікторії За подробицями пишіть в приватні. Більше моїх робіт можна знайти в інстаграмм за посиланням ⬇️ www.instagram.com/sovart_nail?igsh=MWExOXdidDJkMTA5Nw%3D%3D&utm_source=qr Дякую за хвилину вашої уваги☺️ Гарного дня
-
Добрий день! Мене звати Настя і я можу вам допомогти з заповненням документів на отримання туристичної візи у США. Можу домогти у: -Заповненні DS-160 -Реєстрація на інтервʼю -Пакет документів на інтервʼю Для більш детальної інформації пишіть у особисті повідомлення) Буду рада допомогти!