Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добрий вечір шановні! Трохи вище були оголошення щодо кондитерських виробів! Хотів би від щирого серця поділитися чудовим досвідом, тобто мені з дітьми вчора довелося скуштувати по справжньому домашній кондитерський шедевр! Зроблений з любов'ю ( Розалією +13065102736)! Я знаю, вона організує справжнє солодке свято на любий смак! Це не реклама - це справжня насолода, яку гріх приховувати!!! Гарного вечора!!!
-
Доброго вечора . Скажіть будь ласка , хтось був на whale watching? Може будуть якісь поради ) На якому човні «краще»? Які ціни?
-
Я відносила в аптаун у бест бай
-
Той, що на території harbour air (в центрі міста) ціна на червоній лодці 159$+такси
-
Червона , то вважається маленька? Вам вдалося побачити китів ?
-
Доброго ранку! Уже сьогодні проводимо безкоштовний вебінар щодо заощаджень та інвестицій без оподаткування у Канаді (українською мовою). Буде цікаво як новоприбулим, так і тим, хто вже отримав PR. Деталі заходу додаю нижче. Долучайтесь 😊 Будемо раді бачити! WE Info Session: Tax-Free Savings and Investments When: Thursday, August 8, 2024 Time: 6:00 PM – 7:30 PM PT Where: online via Zoom Language: Ukrainian 🇺🇦 Speaker: Nadiia Khomenko, Financial Advisor Register at cfbc.ca/we/
-
В мене аналогічне питання - чи хтось може здати квартиру або кімнату на ніч? Приїжджають знайомі, треба десь переночувати. Готелі зараз всі фулл або хочуть мінімум дві ночі. Напишіть мені, якщо хтось з наших може запропонувати ночівлю за винагороду на ціх вихідних.
-
Дякую дуже😘
-
Добрий вечір шановні! Трохи вище були оголошення щодо кондитерських виробів! Хотів би від щирого серця поділитися чудовим досвідом, тобто мені з дітьми вчора довелося скуштувати по справжньому домашній кондитерський шедевр! Зроблений з любов'ю ( Розалією +13065102736)! Я знаю, вона організує справжнє солодке свято на любий смак! Це не реклама - це справжня насолода, яку гріх приховувати!!! Гарного вечора!!! я зберегла відгук сама не пробувала ще
-
3065102736 Розалія
-
Привіт. Можливо тут є кондитери, які випікають торти або хтось має їхні контакти? Поділіться, будь ласка🙂
-
Я теж Буду вдячна, якщо тут запостять
-
Хтось має посилання до зум зустрічі ? Зареєструвалась , але відповіді не отримала
-
О, є! Але мені здається, що вони всі в ФБ відповідають. Принаймні, я пробувала фантастичні торти від Інни. Я би тепер в неї тільки і замовляла