Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
$24.29 це мінімум який має заробляти кожен з батьків щоб утримувати себе + не більше 2 дітей. Одна людина може чисто теоретично вижити і на мінімалку біля $15 за годину знімаючи кімнату, дві з мінімалкою без дітей навіть зможуть дозволити собі подорожі раз на рік, але дуже скрутно, враховуючи ціни на продукти зараз. Вся ця інформація для мене звучить як поштовх для підвищення мінімальної з/п в провінції, будемо чекати :) Це знову їжа для роздумів для тих хто обирає острів.
-
На п'ятницю Роберту все ще потрібні волонтери 🙏
-
Софіє, повний номер : 204-291-9957
-
У секції PROGRAM CHOICE вибираємо курс за зразком У секції APPLICATION PROCESSING FEE вибираємо Bank or Wire Transfer Після заповнення форми надсилаємо лист на [email protected], про те що бажаєте почати навчання у січні 2023 у кампусі у Данкані (Cowichan Campus)
-
Хто бажає вивчати англійську мову (ESL/ ELD) в університеті, але не має можливості їздити у Вікторію або Нанаймо. Зʼявилася можливість посприяти запуску курсів у Vancouver Island University у Duncan! Бажаючим навчатися потрібно лише заповнити дану форму students.viu.ca/Inted/pub_main.asp. Чим більше людей заповнить форму, тим більші шанси, що відкриють курси у кампусі долини Ковічан у січні! Вартість семестру попередньо 250$
-
За цим номером з Ліною ,не можу зв‘язатися
-
Хто ще може завтрпа допомогти Роберту, будь ласка, підїзжайте 🙏
-
Супер! Дякую!
-
Я с мамой тоже приеду)
-
Моя мама прилетіла і хочу зареєструвати на сайті Help Ukraine Vancouver Island, і там є питання про номер, а я уже не пам'ятаю який саме
-
Лидия, а для чего именно нужен номер? Какой вопрос? Можно в ЛС.