Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Шановні друзі, чи їде хтось найближчим часом до Ванкувера, дуже потрібно передати пакуночок з ліками для літньої людини.
-
Я буду в пʼятницю їхати з даунтана в даунтаун
-
Доброго дня, шановна громадо, в листопаді ми плануємо різдвяний ярмарок в Українському центрі і просимо вашої допомоги🎄 🥟 Запрошуємо вас ліпити вареники в суботу, 12 жовтня, з 10.00 до 19.00. Також, напередодні готуємо начинку в пʼятницю ввечері (11 жовтня), якщо вам пʼятниця підходить більше. ✍️ Будь ласка, записуйтеся за посиланням: m.signupgenius.com/#!/showSignUp/10C0B4EACA62CA3FCC52-51006753-perogy Як завжди, кошти від продажу вареників підуть на підтримку Українського центру, який є неприбутковою організацією. Тільки завдяки допомозі волонтерів ми маємо можливість утримувати наш громадський осередок, проводити заняття для дітей та дорослих, різноманітні культурні заходи та концерти, мати бібліотеку та підтримувати стан будівлі. Дякуємо 🤗❤️🙏
-
Вікторія - місто пенсіонерів, як мінімум Чи ви про Торонто? В Торонто так, багато молодіжного двіжу
-
Але молодь у вікторії теж є, звісно не так, як в Торонто, але є 🥲
-
Я жила у Франції, у Марселі, 1,5 роки. Є речі, про які сумую або яких не вистачає, але не настільки, щоб повертатися. Про рішення переїхати сюди не жалкую абсолютно.
-
Я чекала свою візу в італії, і такого скотського відношення не відчувала ніде, як там. Кажу за зверхнє ставлення італійців. Про співвідношення зп до ренту та комуналки мовчу 🥲🫠 Жила також ще під час корони в чехії майже рік, було краще, ніж в італії, але не настільки, щоб повертатись з канади в європу, знаю лише одного знайомого (молодого хлопця), якому не зайшла канада і він повернувся до країни єс
-
Для мене молодь це 14-35 років 😂
-
Насправді, тут нема дискримінації по віку. Кожен вибирає собі розваги, які подобаються, і там в групах від підлітків до пра-... Тільки тепер чомусь всі почали розділяти по віку, причому, в усіх українських групах (що тут, що у Ванкувері чи Едмонтоні,..). Дивно... це в Україні тепер такі тенденції? Якого саме вам двіжу бракує?
-
Так це супер, що нема дискримінації, я сказала лише за «свої вікові рамки молоді» в межах яких звикла працювати в україні от й все )
-
Я не писала, що мені чогось бракує, якщо й є таке, то беремо й робимо
-
Так а якого саме двіжу бракує? Мені здавалося, тут є більше, ніж було в Україні. Можливо, менше саме українського культурного, бо ж і українців було мало. Але точно не молоді
-
www.eventbrite.ca/e/20242025-oct-17-2024-tickets-1040027619607?
-
Ну, це не персонально до вас, це до всіх, хто нарікає. Або не бачать, або така звичка на все нарікати
-
Шановні батьки старших класів, звертаю вашу увагу на вебінар щодо можливостей навчання. Рекомендую, тому що це гарна нагода дізнатися про можливості та стипендії українським дітям завчасно. Поставити запитання як підготуватися до вступу у коледж чи університет. Дізнатися про особливості канадійськоі системи. Реєстрація за посиланням : www.eventbrite.ca/e/20242025-oct-17-2024-tickets-1040027619607?