Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Готує до Celpip www.instagram.com/ruslanteacher?igsh=MWR0eGtnbjBiZjVqdg==
-
Готує до ielts www.instagram.com/ielts.hub?igsh=MWQybXZ2dnppbmo0Ng==
-
Увага ! увага ! Для співпраці (за ґроши звісно 💶) шукаю людину на острові, яка вміє зводити музику (діджей), можливо це буде не професіонал, а любитель 🤞 Якщо вмієш, але не маєш контролеру - я знаю де купити в ідеальному стані та не за всі гроші світу ✨ Або може хто знає таку людину - відгукніться 😭
-
Всім добрий день , бачив тут дуже багато хто шукав гарного барбера . Сьогодні вирішив змінити свою зачіску та колір волосся. По відгукам з групи пішов в Tommy gun’s і зустрівся вже в другий день з 1 конкретною дилемою він завжди переповнений (вчора я не потрапив ні до одного барбера , сьогодні прийшов в 10:30 - 30 хвилин після відкриття все до вечора вже забито) і була ще 1 проблема я шукав людину з гарним досвідом, щоб просто зробили як по фото і коли я запитав інфу про людей які тут працюють , або запис на інший день мені було відмовлено , а потрапив би до рандомної людини . Тому обрав інший салон в тому ж місці. Shear Magic Boutique- зі мною працювала людина з досвідом 22 роки і зробила дуже гарну роботу . Тому якщо будете шукати людину яка може зробити гарну зачіску можу порекомендувати це місце . Також тут додам фото роботи і контакти .
-
Доброго вечора, громадо! У Декатлон до кінця дня безкоштовна доставка при замовленні від 75сад 😉 www.decathlon.ca/en
-
Всім привіт. Можливо є хтось, чиї знайомі в найближчий час летять до України? Треба передати два аркуша документів. Будемо дуже вдячні☺️
-
Всім привіт) а хтось оформлював заявку на компенсацію від роботодавця за травму на робочому місці ? І може розповісти детальніше в особисті ) дякую!)
-
Мені здається, вони тільки на англійській затверджують. Хоча, ситайте Olga Zarudina з Ванкувера (є в ФБ)
-
Добрий день. Скажіть будь ласка хто заходив в свою карту ВС ?
-
Доброго дня. Чи хтось брав кредит у кредитних спілках? Поділіться досвідом, будь ласка.