Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Комусь потрібний ноутбук ,повністю чистий ,без гальмів,ігровий,всього 200$
-
Шукають чоловіків на роботу
-
Тільки чоловіків?
-
Привіт любі дівчата та хлопці. Запрошую на манікюр в самому центрі Вікторії. 🏛️💅🏻 Також на завтра та післязавтра потрібні моделі на нарощення нігтів, оплата за матеріал. Запис в приватні повідомлення❤️
-
Вітаємо всіх! Запрошуємо вас провести суботу разом з нами за ліпкою вареників! 🥟 Якщо у вас ще немає планів, це чудова можливість долучитися до нашої дружньої команди волонтерів, зробити щось корисне та гарно провести час. Чекаємо на вас! www.signupgenius.com/go/10C0B4EACA62CA3FCC52-51027789-perogy#/
-
Привіт. Шукаю допомогу) Хто займається клінінгом чи може когось порекомендувати, напишіть мені у приватні. Буду вдячна. Я живу в районні Royal Bay.
-
Вечір добрий, чи немає серед нас працівників Telus? Виникла проблема з інтернет підʼєднанням 📶 🌐
-
✨Дорогі друзі, просимо нашу громаду підтримати чудовий концерт Оксани Мухи в Вікторії. Доволі важко залучити гарних артистів виступити в нашому невеликому місті, організація займає багато зусиль і цей концерт буде справжнім святом українського Різдва, колядок та щедрівок в затишному залі Українського центру. ✨Цей концерт нагода нам всім відчути дух Різдва і в той самий час підтримати ЗСУ 💪🇺🇦 Концерт благодійний і тим самим куплений квиток допоможе зробити ваш внесок в нашу Перемогу. ✨Дуже чекаємо на вас в суботу, 14 грудня. Дітям до 12 років вхід безкоштовно, але треба онлайн його зареєструвати та придбати. Посилання на квитки www.eventbrite.ca/o/95870618323
-
wear2start.com/