Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Шукаю роботу , 🚨 Терміново
-
З новим роком! Хтось тут реєструвався на сезонні Christmas Employment insurance?
-
З Новим роком! Переможного 2025 попереду! Шукаю однокімнатну квартиру James Bay, Downtown з 1 лютого. Можливий і саблет на кілька місяців. Також шукаю машину. Якщо маєте якісь варіанти- пишіть 😊
-
Зрозуміло. Спитайте в ФБ групі Українці у Ванкувері. Там відповідають на питання по робочих процесах. (Колись була допомога батькам для оплати babysitter, коли був страйк вчителів)
-
Коли ви не працюєте 2-3 тижні не через свою вину, а тому що в школі канікули
-
Розкажіть детальніше, що це?
-
Привіт! В мене є питання щодо отримання громадянства Українського для дитини. Підкажіть, будь ласка, хто робив. Куди мені звертатись щодо перекладу свідоцтва про народження? І куди надсилати чи їхати зі свідоцтвом та перекладом робити Апостиль? Буду вдячна за контакти🙏
-
Вітаю) А як я можу вийти на адміністратора цієї групи?)
-
Дякую! В нас в Канаді народилася дитина. То я спочатку маю зробити апостиль на свідоцтво? Потім переклад і на переклад апостиль? Думаю, чи треба потім їхати чи поштою в консульство відправити?
-
Попросити залучитись всіх не байдужих… Пишу по-всім групам, що можливо і неможливо 🙏🏻
-
Я просто хотіла за допомогою звернутися) І поширити збір якраз про допомогу…
-
Доброго дня. Вам потрібно свідоцтво з апостілем. Потім вам потрібно звернутися в консульство тієї країни де народилася дитина. В нас дитина народилася в Польщі і дали два свідоцтва одне внутрішнє друге з апостлем. Якщо будуть ще якісь питання пишіть допоможемо.
-
Вітаю! 🤗 Прошу всіх не байдужих про допомогу зі збором на протез 🥺🙏🏻 Мій гарний друг втратив кінцівку на Торецькому напрямку і зараз відкрив збір на модульний протез, і дуже б хотілось, йому допомогти хоч чимось 🥹🙏🏻 Репост, донат, підтримка, будь-яка допомога все дуже важливо 🙏🏻🫂 Всі інформація написана в пості під збором на платформі “gofoundme” gofund.me/aa058be5 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/9SLHmL3AQ3 3PayPal: [email protected] 💳Номер картки банки 4441 1111 2865 2363
-
Вдячна ❤️
-
Всім буду дуже-дуже вдячна 🥹🫶🏻🙏🏻
-
Це пост в інстаграммі на його сторонці: www.instagram.com/p/DEC-qWVoKf2/?igsh=YjlzODk2djBlY3Bj
-
Дякую вам велике ❤️ Він вже в протезному центрі, і такий протез як йому потрібно, коштує велику суму грошей, які держава не покриває, а половину дають спонсори, а половину треба збирати своїми силами… А він вже в травні, хоче знову повернутися до строю)