Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
я не проти донатів і роблю це систематично для тих, кому довіряю. Поясніть мені, спільното, хто розуміє, як ці кошти можуть будуть використані? якшо шо - я без сарказму, просто я думала, що питання ядерки - це здебільшого інше питання ніж кошти
-
а якщо по темі?
-
Я думаю, вони роблять це по приколу , а потім задонатять у якийсь фонд абощо 🤷🏼♀️
-
Наразі на передовій є багато інших потреб. Готуватися до створення власної ядерки - це чудово, але у кожного з нас є фонди, військові чи волонтери які закривають поточні потреби військових. Тому, давайте згадувати про них за ранковою кавою 💛💙
-
riyvancouver.ca/
-
Якщо хочете донатити, я скину посилання на Рій, все перевірено, мені пощастило знати засновника
-
вірніше, приєднання до якого вона ратифікувала
-
ну і ще є такий момент як договір про нерозповсюдження, який ратифікувала Україна
-
так і робимо, одне іншому не заважає
-
та я розумію, що зараз не можна покладатися на міжнародне право, а тільки на себе і на зброю. Але формально Україна тоді б мала вийти з цього договору. І це мало б бути прописане у програмі, щоб було хоч зрозуміло етапи. А не просто збираємо на ядерку
-
Або перекупаємо через американського посередників
-
Про яку ядерну зброю може йти мова, якщо паливо для нашіх АЄС ми закупаємо в Росії
-
Хто хоче -хай воює.... В мене два варіанти - блокувати цього персонажа теж Ігнорувати Знайти і відправити на війну само собою, бо ж хто хоче-той воює... А шо це ти тільки тут воюєш?
-
Працюю на себе. 🕵️♂️ I prefer to keep status quo 🗿 Давай поставим пытаняя так: а що Україна для мене зробила? План так собі: 10% кому? Кормити бюрократично/корупційний апарат я не хочу. Хто хоче воювати - хай воює, але за свої кошти. Для когось - це війна, а для когось бізнесу. Навчити українців новим скілам, розширити свідомість - я зрадістю. Якщо хочете, приходьте у Victoria MakersюSpace, там поговоримо, опрацюємо нові ідеї, як можна новітні технології, 3D друг, CNC, лазер, електроніку та мікробіологію примінити для налагодження миру та порядку. Бо у нас там як раз 🇺🇦 не хватає
-
Ядерна зброя - не вихід з ситуації. Поки проект ⚛️Orion не оживили, користування ядерною зброєю краще обмежити. Наука - це добре. Штучний інтелект все вирішить. Треба копатися під землю, будувати дата центри і свої моделі тренувати, щоб від Штатів / Китаю не залежати.
-
То хай адмін вирішую, кого блокувати. А чого Ви самі не воюєте? Я зрадістю приїду повоюю, якщо зможу позбутися українського паспорту і коли діти підрастуть трохи. …Але в сучасному світі - без паспорту і страни жити не можна. Тому поки що - це тільки фантазії.
-
Того що це ви чомусь воюєте в чаті
-
Это Вы воюете и бодаетесь зі мною. Подивіться внимательно на то что Вы написали. И другие подобные персонажи. Против мене были использованы матюки и сором, а не логіка і здравий глузд. Как вы думаете после ваших слов человек буде себе відчувати ?
-
Українська Католицька Церква Св.Миколая St. Nicholas Ukrainian Catholic Church maps.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x548f747d62c47fbd:0xd7784bcf1010ca58?entry=s&sa=X&ved=1t:8290&hl=uk&ictx=111 Запрошує волонтерів допомогти з підготовкою до Великоднього ярмарку! Допомога з приготуванням: ✨Вареників ✨Голубців ✨Борщу ✨Пасок Попередній досвід не потрібен 🙂 Tuesday March4, ribbing cabbage leaves 9 am Thursday March 6, making cabbage rolls 9 am Wednesday March 12,make potato balls 9 am Thursday March 13, make varenyky 9 am