Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую 💙💛
-
Добрий день, скажіть будь ласка з Ванкувера до Вікторії як забронювати квитки на пароплав? Може підкажете з відки, або вебсайт, я знайшла тільки Ванкувер -Вернон. Дякую
-
Дякую за відповідь
-
На MSP можна подати онлайн займає 5 хвилин максимум
-
Всем привет, подскажите пожалуйста сколько у меня есть времени для въезда в Канаду после получения визы ? или не ограничено ?
-
Скажіть, будь ласка, коли в українському центрі знову можна зробити sin і подати на msp?
-
Всім доброго дня. Одна із наших новоприїжджих леді пригостила мене ось таким чізкейком який вона сама зробила. Скажу чесно смак просто надзвичайний. Я б це описав як їжа з янгольської пекарні 😍😌 Всім рекомендую, так що якщо комусь цікаво то звертайтесь і я вам передам її контакт
-
А ще можна звернутись в мультикультурний центр. І по зуму оформитись у школу. Потім в один день ви приходите з дитиною до школи, вам разом все показують що і де. Потім повинен бути час для підготовки , але якщо у дитини нормально з англійською, то підготовки не буде, а одразу академічні години .
-
Я все ніяк не доіду до Вікторіі)) однак розповім про свій досвід запису дітей до школи. Знайшов кетчмент скул по адресі - написав в кожну школу окремо. Донька буде ходити в оак бей секондарі, син або в монтерей або централ мідл. По сину кетчмент монтерей, однак централ значно ближче до квартири. Тому сподіваюсь, що зразу допоможуть з переводом. Так от - з кожноі школи прийшли відповіді. Казали, що приідете й все зробимо. Однак одна з шкіл - направила мій запит у центральний орган по школам у sd61. Звідти мені написав District Principal - ми домовились про зум бесіду та все «порішали» :) Дітей вже чекають на початку листопада на тижневі або двотижневі ознайомчі курси на базі sd61. Вже навіть є апойнтмент. А потім вже по школам - щойно оформимо всі документи.
-
Привіт. Підскажіть будь ласка, як зареєструвати дітей у школу.
-
Пока не в курсе, но кто угодно может организовать и позвать людей. Хотя не уверена, что это получится в выходной день и спонтанно. Но если чувствуете необходимость, то организовывайте. У нас нет кого-то кто всегда свободен и готов организовывать митинги, всё своими силами