Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня всім, я в групі зовсім не довго, я думала це група новин і корисної інформації, такої як: ПМЖ, закони нашої провінції, робота, надання допомоги чи хто може надати допомогу. Можна розповідати враження про роботу. Але не про МАНІКЮР це не доречно, створіть групу однодумців і пишіть про лампи. Важлива інформація губиться, потрібно промотувати кілометри непотрібних розмов, щоб знайти важливу інформацію. Дякую.
-
Подивіться ціни на житло на usedvictoria.com і порахуйте чи ви так зможете проживати (якщо ненадовго і не ночете шукати власні дешеві меблі, шукайте "furnished"). Мінімальна плата за роботу $11.87 за годину, після податків. Ціни на їжу можно подивиться наприклад на thriftyfoods.com Розраховуйте також доларів сто на місяць за світло (особливо взимку), і по 50 за телефони і інтернет. Машини дорогі, і страховка буде як мінімум сто на місяць.
-
Дуже дякую , ще не вирішили куди саме , нема нікого підсказати (, з англійською проблем не буде , з роботою теж думаю знайдемо не боїмося праці , про то що хвостів вже нема теж чули , але завжди мріяла про Вікторію , та розумію , що житло дуже дороге , а в маленьких містечках може бути проблема з роботою , тобто ділема , не знаємо куди саме їхати , візи вже маємо?
-
Залежить від того куди в BC ви збираєтеся. В окрузі великих міст (Вакувер, Вікторія, Нанаймо) працю знайти доволі легко, але ціни на житло високі (від $1000+ на місяць за кімнату в будинку, окремі квартири і будинки в два три рази більше). Можливо знайти хостів на тимчасове житло безкоштовно, але не впевнений як це зараз виглядає. В менших містах житло девше але й працювати не дуже є де.
-
1.Так, зброя, російська, не українська. 2. Я нікого не відмовляю вчити рідну мову, тому тут і пишу українською, та жодного разу нікого не дорікав за російську. 3. Якщо ви не знаєте, то як раз кацапи вже давно сідять у чатах и гадять українською і як раз на тему мови
-
А ви ніколи не задумувались, чому росіяни перше, що роблять, нав’язують свою мову, і, як ви правильно стверджуєте, розділяють за нею? Тому що мова - ідентифікація нації і дуже дієва «зброя» насправді. І якщо хтось не може говорити українською/вчити українську, то принаймі не сікайтесь до тих, хто такі прагнення має. Щодо Криму, в чому можуть бути ваші власні переживання, якщо ви таким не є? Питання риторичне, відповіді не потребує.