Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вчора мені зробили робочу дверь на машині за 488 баксів, ти їх не смутило, що не працює інша. В понеділок їду "палити" там усе з нашим канадським другом. Я вчора вперше чув як він матюкався. Це вже вдруге і це офіційний сервіс Chrysler
-
Плюсую))) мені один такий " поміняв" детальку, але він забувся що я вмію гуглити де то і яке то))) повернув гроші, коли я пояснила що деталь геть не виглядає як поміняна)))
-
А ще нема нормальних механіків на СТО, це якийсь жах. Без матюків неможливо описати картину. Таке враження що потрапив до фільму Маска с Джимом Кері. -Ти знаєш що це таке? -Ні, але виглядає на баксів 500
-
Якщо описати речі, котрих тут дійсно нема : моцарелла бебі( є інша, не солена і не ніжна) , нема постільної білизни звичної нам( треба самому збирати комплект) , нема майстра манікюру в Нанаймо((( .
-
Який ближче, вони в принципі всі однакові. Великі банки (що мають фізичні локації - RBC, TD, BMO) звичайно вимагають плату (долар чи два) за кожну транзакцію, чек, переказ, і т.д. (але я чув вже декілька разів що вони для CUAET прибирають це на рік). Менші банки, що тільки онлайн (Simplii, Tangerine), абсолютно все роблять безкоштовно, але у них важко знімати великі суми грошей (більше 1-2 тисяч) і якщо що, проблеми вирішуються тільки по телефону, нема куди підходити порозмовляти. Завжди можна два рахунки, один в онлайн банку для безкоштовного щоденного користування, а один в великому, для сберігання і нечастого знімання великих сум.
-
С другой стороны, всегда можно вступить в переписку с симпатичным мужчиной 👠 подумай, Настя…
-
Хтось буде сьогодні?