Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
добре , дякую душе) як швидко ви отримали повідомлення ?
-
Вітання! Надіслала ось у вівторок. Але це можливо лише після того, як Ви отримаєте лист-запит на паспорт в особистому кабінеті IRCC. Лише з цим листом і в спеціальному конверті ( насправді їх два, один вкладаєте для зворотнього відправлення) потрібно надсилати паспорт. І так, в Оттаву, посилання на інструкції з відправлення та адресу надішлють автоматично на вашу електронну адресу.
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, кто небудь оформлював в Канаді мультівізу? Куди треба відправляти паспорт на вклеєвання візи?
-
fedir, мій друже, чим раніше ти дізнаєшся, що з канадським урядом потрібне терпіння, тим менш напруженим буде твоє життя тут :-) якщо тобі потрібні гроші на екстрений випадок, напиши Rina в приват. державні гроші прийдуть, але повільно
-
Тут вже декілька разів писали, та я сам в цьому переконався, що багато людей у тих, чи інакших структурах можуть не знати відповіді на питання. Наприклад ми були перші українці та форми для заповнення люди бачили уперше та їм потрібно було дзвонити та питати поради, що у при отриманні SIN, що у банку (я доречі з банку сюди писав і прохав поради бо там нічого не знали), та коли розглядали мої права у сервісі. Але ляпати що попало не професійно, в нас не було такого жодного разу. Казали прямо - ми не знаємо, ми перетелефонуємо вам
-
Адміністратори тут ні до чого. Цим займаються Backend розробник (програмісти) та повинні тестувати QA інженери (тестувальники) Але, є стандарти з яким робе компанія і вона не повинна витрачати ресурси на стороні матеріали - тестування роботи в інших браузерах наприклад. Вот вам наприклад з власного досвіду. Компанія Western union, сертифікати безпеки, роблять на Internet Explorer який Microsoft вже давно не підтримує і вибачте страти вони хотіли на всіх 15 хвилин це жорстко, тим паче з продовженням на 1час. Я аж відчуваю як старію🤣🤣🤣 Я планую приїхати до Вікторії на цих вихідних, але тільки планую. Бо хотіли потрапити на комік кон, а наші друзі які приймають участь захворіли((( Як що будемо у місті, то можу взяти ноутбук та допомогти бажаючим, та попити кави десь. Та може ще й друга заберу з парома до Порт Алберні, бо щось у нього біда з житлом у Ванкувкрі
-
Я все вирішувала у липні, може зараз нові "приколи" на сайті 🤷🏻♀️
-
Якщо вам це сказав хтось з відділу ІТ розробки державного уряду, що по суті порушення NDA, то можна вірити, як що ні, то це казка