Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Для повернення коштів за медичний іміграційний огляд: заповнюєте цю форму (окремими строками прописуєте аналіз сечі, крові, огляд лікаря), додаєте оригінали (!) квитанцій, які підтверджують оплату Вами відповідного огляду (собі обов’язково залишаєте копії / сканкопіі), підписуєте і направляєте поштою (я замовляла кар’єром у CanadaPost). Адреса, куди направляти, вказана знизу у формі (вище вже писали). Зауважу, що на пошті декілька разів казали, що в індексі помилка, але лист дійшов. Десь за місяць після відправки яна мою поштову адресу надійшов листом чек. Для отримання коштів потрібно звернутися із цим чеком до банку (простіше до того, де у Вас відкрито рахунок). Все
-
Там треба заповнити форму і відіслати. Куди відіслати я так і не зрозуміла))) поштою мабуть.
-
Мені треба
-
Мені казали, що приходить чек
-
Нічого дивного) для новоприбулих це незвично листуватися зі службами
-
Распечатанные, заполненные листы отправьте по почте , указав ваш обратный адрес. Обратно вам должен прийти чек. Система такая, но я еще сама не отправила)
-
Нагадуємо, що чекаємо на Вас Сьогоді на Food Share, де Ви зможете отримати безкоштовні продукти від Help Ukraine Vancouver Island. 📌Де: The Salvation Army Victoria Citadel, 4030 Douglas St, Victoria, BC V8X 5J6 📌Коли: 5:30 - 6:30pm Будь-ласка, візьміть с собою торбинку для продуктів. Побачимось! Гарного дня!