Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня! Знаходжусь в Вікторії. Практикуючий психотерапевт в Гештальт підході 2,5 роки. В психологї більше 7 років. Запрошую!
-
Ми Українці дійсно незламні 🙏все буде добре, ми допомогаемо нашим як можем , дією та словом … зараз важливо все
-
Це все жахливо що люди пережили і в окупації, і ті що за межами. Я що години сиджу в новинах і не можу їх не читати
-
Так , спершу були просто блокпости....
-
Її зробили вже на прикінці квітня
-
З отакими довідками виїжджали також ...сумно
-
Фільтрації не було тоді ще
-
Виїхати було можливо , люди виїжджали, попередньо видаливши все з телефона, проходили " фільтрацію" , потім дуже дивувались чому сусідні села та містечка цілі, непошкоджені... потім розуміли оте чому, і ставало їм ще гірше від того розуміння.
-
Його тупо довбали кожну хвилину….кожен дім ! ми всі віримо що настане час расплати за все! Слава Україні!
-
Привітання наши йому , він молодець раз вдалось виїхати , місце було в оточенні з перших днів … виїхати було неможливо .
-
У меня сейчас работает мужчина из Мариуполя. В его квартиру ракета прилетела. Он рассказывал как они в подвале сидели, как выходили из города перебежками от здания к зданию. Очень больно было слушать, у меня в какой-то момент возникло ощущение что мне бабушка опять поо ВОВ рассказывает
-
Так, я наприклад кожен день ще думаю про війну відчуваю її та нічого не можу з собою зробити , розумію що це надовго ….. наша сім‘я нажаль відчула все …. Смерть, біль, утрати, голод…. Місце Мариуполь виїхали не дуже давно
-
Ну, гул ракет над головою , воєнні літаки, котрі злетіли всі враз , колони танків - неперевершено залишаться в пам'яті , мабуть назавжди...і гул джмелів досі мені видається літаком, і коли вже в безпечній Польщі діти враз почули гул сирен на телефоні у мами, і мов курчата кинулась всі під стіну...😞💙💛
-
Є, в Вікторії аж двоє. Чи ти хочеш, щоб саме в ТГ?
-
Чи є в групі вчитель української мови? Якщо так, напишіть мені, будь ласка