Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Скажіть будь ласка окрім Маркетплейсу де дивитись щоб купити машину, звичайно не дуже дорого
-
Якщо ще актуально, так ми проживаємо
-
Спробуйте звернутися в Українське консульство. Здається, я бачила у них на сайті інформацію про довіреності
-
Друзі, хто в Ленгфорді і може сьогодні заїхати на 3147 Aggregate Court забрати класний плакат на завтрашній мітинг?
-
camosun.ca/esl-programs
-
Української школи загальноосвітньої немає. На базі УКЦ діє українська школа як факультатив. Ви можете записати на заняття дітей додатково до основної школи. Також в УКЦ є танцювальний колектив Веселка , який зараз також набирає учасників.
-
Шановні друзі, рідні українці від всього сердця всіх Вас вітаю з нашої рідної України зі святом Днем Державного прапора України!🇺🇦 В середині вересня планую з України привести свою дитину на навчання в Вікторію і через тиждень - два знову повертаюсь в Україну. Прошу відгукнутись і написати мені в особисте всіх, хто готовий допомогти з житлом для однієї людини на тиждень - два в Вікторії пока встаткую всі справи з навчанням дитини. З повагою і вдячністю , чекаю Вашої єдності і допомоги !
-
привіт ukrainehelpvi.ca/vancouver-island-food-banks/
-
Всім привіт, я у Вікторії зараз 3 день. Підскажіть будь ласка чи є у Вікторії допомога с їжею хоча б на перший час. Я вже маю карту канадську і записала себе і дітей на мед огляд. Sin ще не зарееструвала. Також хочу зайнятись волонтерською діяльністю. І є ще питання скільки коштує дит садок ( дитині 3 роки), а школа безкоштовно? ( 6років доньці)
-
⚠️ ВАЖЛИВО “A registered sex offender had opened his home to a family with young children. Luckily, neighbours were paying enough attention to realize something was wrong.” www.vicnews.com/news/ukrainians-coming-in-to-b-c-see-rise-in-human-trafficking-risks/
-
www.facebook.com/groups/ukrainevictoriabc/permalink/2621209331420532/
-
Я делала для клиентов из УКЦ (я волонтёр HelpUkraine), и пост делала в фейсбуке в группе, сейчас подниму для вас, если найду, там в комментариях есть все ссылки.
-
Минулої середи була остання зустріч в УКЦ до кінця літа. Наступні зустрічі будуть анансування пізніше і проходитимуть у новому місці