Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Немае
-
Спробуйте через знайомих в Україні
-
Еезнаю
-
Прийшов, написав заяву, чере 10 днів довідка
-
How to do it from Canada?
-
Did you do it by yourself or asked someone? I sent them several letters no response
-
Безкоштовно
-
How much was it?
-
Не питав
-
Сервісний центр мвс
-
Did they send it to Canada?
-
А де саме робили таку довідку?
-
Я робив таку довідку місяць тому в Івано-Франківську, заява і 10 днів очікування!
-
How to get it here? I’m not sure that they work and give such papers in Ukraine during the war….
-
Good morning! Is there anyone who proved his/her Ukrainian driving experience to get a discounted bc car insurance? They don’t recognize my 20 years driving experience in Ukraine indicated on my Ukrainian license and they ask for a letter from Ukraine from DAI confirming it.
-
Last Call! English Pronunciation Workshop Saturday, August 20th: 10:00 a.m. - 2:00 p.m. ⬇️⬇️⬇️ ukrainehelpvi.ca/english-pronunciation-workshop/
-
А, ще забула: при будь-який церкві є табори безкоштовні. Ми були в одному при баптистській церкви. Досить весело, навіть з міні басейном та морозивом). Без релігійного контенту). Спробуйте просто підійти у якусь церкву поруч та спитати.
-
Самі дешеві табори від рекрейшн центрів при парках. Коштують 90 доларів мінус 50 за програмою. Нам з них сподобався у marigold park. З більш дорогих було класно у music camp і зараз мала у world dance camp y Gordon head middle school. Там дітям видали паспорти і ставлять кожного дня візу ту країну яку вони вивчають через танці)). У п'ятницю концерт для батьків🙂
-
А, і ще: якщо на сайті центру у якийсь табір або активіті не має міста, але є пропозиція waiting list, запишиться туди. По факту ми два раза попали у табір тому що мені подзвонили що звільнилися місця. Сьогодні теж звонили з мого Gordon head recreation center, що з'явилось місце у табір на наступний тиждень. Це якраз для 8 років. Коштує 175 доларів, мінус 50 доларів по лайф програм