Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Зачекайте ще трохи.
-
Красно дякую) То ми вже замахалися) Напевно співробітниця не дуже кваліфікована.
-
Так у нас було і так сталося у мами
-
Перепрошую , тобто Ви оформили дебетові , а кредиткі долетіли грубо кажучи автоматом?)))
-
Так, при першому візиті оформили, і більше ми не приходили щоб ще щось дописувати чи оформляти
-
Ройал банк видає кредитні картки, я маю її. Мені видали в один день все в офісі. Але я просила саме кредитну.
-
Тобто Ви нічого не робили і карткі просто прийшли поштою?
-
Так RBC
-
Ось в цьому банку що ми зробили дебітові? І просто ось так сами прийшли?
-
То якась працівниця попалася така. Би ми нічого онлайн не заповнювали, нічого не писали додатково. Прийшли серед два тижні дебетові через місць кредитні
-
Бо ми не змогли в наших кабінетах зробити ті аплікаціі , бо там треба ПР))))
-
Ми зробили дебетові. Нам їх прислали за 2 тижні. Окей. Сьогодні прийшли в банк активувати картки , та спитали за кредітки. Нам співробітниця сказала що ми мусимо самі зложити аплікацію онлайн та прийти до них. Я не розумію що відбувантся.
-
Я робила і собі і чоловіку. Недавно приїхала мама, також робили, то таке вперше чую
-
Нам сьогодні сказали в банку що ми мусимо самі зробити онлайн а потім приїхати до них. Але там багато карток з різними умовами. Ми не знали яку обрати. Обрали , та теж не можемо нічого зробити , просить ПР )
-
Вам пришлютт але пізніше, вони не роблять її відразу
-
Ага , зрозуміло. Дякую.
-
Що означае на 24 години?