Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добридень. Хочу запитати, попереду весняні канікули у школі та напевно у садочку. А я працюю, тепер у розгубленості тому що нема з ким залишати дітей. Може якісь дитячі табори на час весняних канікул? Що б можна було перед роботою заводити дітей, а потім забирати?! Хтось може знає?!
-
Дитячих таборів на період весняних канікул є безліч, на будь-який смак і гаманець. Можете почати з вашого району, школи, де вам ближче. Як правило є різні кемпи в recreational centres, якщо є якийсь поруч вас. Ціна кемпів буде різнитись, але розраховуйте на щось в межах 150-200 дол/тиждень
-
Друзі, маленьке нагадування🙌🏻 Чекаємо на Вас Сьогоді на Meet&Greet в The Salvation Army Citadel (4030 Douglas St, Victoria, BC V8X 5J6) ⏰5pm-7pm До зустрічі❤️
-
Админ… самые быстрые успеют и вареников поесть, и сметаной отовариться…
-
реєстрація вже зачинена
-
Треба все одно Навіть якщо не працюєте
-
А для тих хто не працює , хто дає форму Т4? Бо працюючим дає роботодавець, а непрацюючим?
-
Отримувала допомогу від БС. Потрібно вказувати?
-
чи потрібно підготувати перед зустріччю із спеціалістом, який буде допомагати подати декларацію, інформацію про витрати ( суми, дати і які саме витрати)?
-
Теоретично, але пишуть що потрібно подавати навіть якщо не працюєш
-
Я це розумію. Але Т4 дає роботодавець, і дані з неї я заповнюю в декларацію. Тому питаю які дані записувати, якщо не працююча людини не може мати форму Т4.