Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Договір є, на папері тільки у хозяйкі
-
У мене тільки фото, всі платежі я банком відправляла. До мене теж жив сусід, який повідомив ії за 30 діб, що зїзжає, так вона йому мозок виносила 30 діб, він практично не між жити ці 30 діб, я це бачила, тому розуміла, депозит вона йому теж не повернула, тому попередила зс 7 діб, думаю витримаю, так вона всю ніч мені не давала спати, требуяя негайно покинути ії житло
-
I have lot of proof of yours aggression and rudeness to me and previous tenant. If it happens one more time, I will call to police and you will have a problems Если будет вякат, можно добавить - zip your mouth “пляж”
-
Скажіть що завтра під будинком буде ціле українське ком'юніті із гаслами про дискримінацію імігрантів з України.
-
Некоторые люди не понимают нормальный тон, для них он является раздражителем что ли, и они прут еще больше. Один раз рявкнул или нагрубил и человек понял. Улыбаться в лицо или игнорировать на грубость очень опасно.
-
Чудова ідея доречі 👌
-
Якщо ви попередили її за 7 діб, то вона може мати право не повертати гроші, а забрати їх як damage deposit. В контракті зазвичай прописується за скільки треба попередити і це зазвичай один місяць до сплати оренди. Плюс якщо у вас контракт на рік, а не month-by-month, то вона може змусити платити їй оренду поки не знайде нового тенанта.
-
Month by month, депозит она не возвращаться никому, я это знала, и даже не об этом сейчас речь, ее требование покинуть комнату ранее оплаченного мною срока оплата до 1 апреля, она всю ночь требовала покинуть сейчас же её дом, утром написала мне что все мои вещи, когда я вернусь с работы будут возле мусорных баков
-
Доброго дня. Ми з донькою прилетіли до Канади з foil less візами. Тут у Канаді вже подалася на вклейку, наново заповнювала анкети. Мені одобрили візу і вклеїли, а у її аплікації було написано «відхилено». У неї немає закордонного паспорту, вона вписана у мій. Підкажіть, що робити?