Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Привіт,дорогі Українці ,хочу увас по просити не бути байдужими Підписати петицію Про присвоєння героя України ,по смертно ,Душенівському Ігору Михайловичу Загинув 29 жовтня,в Донецькії області Дуже прошу не ігнорувати,підпишуть петицію Хвилина часу А він відавав життя,за вільну Україну Не здався в полон💔🇺🇦Слава Україні,героям Слава
-
Доброго дня ! У кого закінчилася віза в Канаді і тут передавали на нову поділіться будь ласка досвідом ,бо нас не пропускає при заповненні ?
-
Для тих хто шукає роботу в сфері туризму, радимо відвідати інформаціїні сесії від ICA онлайн
-
Привіт, якщо комусь цікава робота на прибиранні в Сук Ось контакти людини яка шукає працівників, відкриті до кандидатів з початковим рівнем англійської. За іншими деталями будь-ласка звертайтесь напряму до Farham Ahmed 778-977-2483 [email protected]
-
Я зможу. Напишіть мені на [email protected]
-
Можливо хтось захоче відвідати Garage Sale🙂 Сьогоді дуже милі канадійці поділилися інформацією👆🏻
-
Дівчата рекомендую попробувати сходити до Анні, я роблю садівником зараз і хтоб тут не робив манікюр на 3й день як і не було. Після Анні держиться вже 14 днів. Дякую Анечка я тепер Ваш постійний кліент. 🙏🏻
-
Дорогі друзі, шукаємо орендарів у квартиру з однією спальнею біля Hillside mall, контракт дуже гнучкий. Ціна за місяць 1650 доларів+ електроенергія (зазвичай не більше 100. Є велике патіо де можна відпочити. Ідеальне місце для 2 людей. Ми шукаємо собі на заміну бо через роботу треба переїхати в інших район. Контактна особа - Станіслав +12369694320.
-
Доброго вечора. Де будуть проходити заняття і скільки коштує?
-
Чи є ще зацікавлені в заняттях англійською початківці? Кому потрібні уроки англійської з самісінького початку? Поки у мене є двоє, кому потрібні заняття з 0. Якщо назбирається достатньо бажаючих, то запустимо ще одну групу.
-
Заняття онлайн. Вартість 40cad за 8 занять (по 2 заняття на тиждень). Заявку потрібно подати за посиланням: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7
-
Подайте, будь ласка заявку за посиланням: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7
-
Заняття будуть онлайн в Zoom. Вартість 40cad за 8 занять. Щоб подати заявку, заповніть, будь ласка анкету за посиланням: forms.gle/73Ubta1Ja5ZgFX9w7