Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Последнее землетрясение: Маг. 1.8 | 15 km W от Langford, Capital Regional District, Британская Колумбия, Канада - 4 часа назад Сильнейшее землетрясение сегодня: Маг. 2.1 | 81 km W от Victoria, Capital Regional District, Британская Колумбия, Канада - 4 часа назад
-
www.facebook.com/DmytroBorysenko?mibextid=ZbWKwL
-
Підкажіть будь ласка, чи якісь спортивні зали в Вікторії даюсь знижку для українців?
-
Во многих спортивных комплексах можно получить бесплатный пропуск имея Украинский паспорт)
-
Enytime fitness і спортзал в uvic підходять під список цих багатьох?
-
Да, как я знаю то по району Виктории есть 7 таких комплексов
-
Теж цікавить. Хто знає конкретні назви місць, напишіть, будь ласка! Vasyl, ти приходив на Зустріч-Знайомство в п'ятницю? Ти ж питав? Чи то був інший Vasyl?
-
Ви впевнені? В рекреаційному центрі за місцем проживання ви можете заповнити форму як low income ( Life програма - якщо ви підпадаєте під цю категорію) і отримати певну кількість безкоштовних візитів на рік. Ці умови однакові для усіх, не залежно від вашого паспорта.
-
Так я впевнений тому що вже отримав пропуск за 2022 та за 2023 роки та декілька знайомих також спокійно отримали їх, все що потрібно це знайти recreation center та прийти туди із українським паспорт та канадським ID, якщо ви не впевнені то можете написати на пошту чи зателефонувати до того центра який вам сподобається.
-
Я це робив у Panorama Recreation у Центральному Саанічі, мені там сказали що в цій мережі є 7 комплексів до яких можна ходити з цим же пропуском, про назви та локації інших підказати не можу бо не було потрібності до них їздити.
-
Саме так, це умови Life програми. Там залежить від доходу в кінцевому випадку. Перший рік по приїзду просто більшість новоприбулих підпадає під дію програми. Дехто і потім. І так, ви оформлюєте цей pass в рекреаційному центрі, де ви проживаєте, а дійсний по всіх рекреаційних центрах.
-
Саме так, але дохід свій їм треба назвати самому, як ще купу інформації, а як стверджує Богдан - у нього не питали, а лише взяли паспорт та ID. Висновок: програма одна і та сама, але у Panorama rec. по ній пройти легше із-за місцевих працівників. Чи всі згодні?