Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Діти віком років 10, які цілуються на стадіоні - обидві дівчинки. Мультики, де одностатеві відносини дітей, це норма. Такі мультики показують в кінотеатрі. Як ви думаєте, чи може дитина сплутати дружбу в такому віці з коханням? Може. І це відбувається. Не треба навʼязувати дітям такі думки. Бо вони по приколу захочуть спробувати. Я нічого не маю проти тих, хто обрав собі інший варіант сексуальних відносин. Але не для дітей
-
Люди не обирають сексуальну орієнтацію, з нею народжуються. Мені дуже шкода що в нашому суспільстві не було достатнього рівня освіти про це, тому і досі ходять навкруги такі легенди. Діти постійно бачать фільми і мультики де гетеросексуальні стосунки - це норма, то чому вони не мають бачити іншу форму нормальних стосунків? Гомосексуальність та бісексуальність - це така сама норма як і гетеросексуальність. Вже час з цим змиритись. Якщо дівчина в 10 років по приколу спробує поцілунок з іншою дівчиною - це не матиме ніякого впливу на її орієнтацію. Навіть тварини, птахи і комахи бувають гомосексуальні. Хоча, це немає сенсу пояснювати скоріше за все, адже людям які вірять що Земля пласка нічого не доведе що вона кругла :)
-
Я б більше переживала щоб ця дівчинка не залетіла як тільки зрозуміє, що дівчата це не її 😂 подовше б тривав би цей прекрасний період поцілунків з дівчатами 😂 safety zone 🤣
-
В давньому Римі теж були різні види стосунків, груповухи і так далі. Все було, є і буде. В нас органи створені, щоб поєднатися - в чоловіка для жінки, в жінки для чоловіка, наш набір гормонів спеціально підтримує здоровʼя. Все інше- відхилення від нормального. В дитини має бути духовне виховання. Це коли жінка має жіночність, а чоловік свою чоловічу подобу. В поєднання відбувається магія. Але для мене не має значення вибір іншої дорослої особи. Я ж маю право виховувати дітей духовно наповненими? Думаю, що так. І, наразі, сьогодні, мені важливіше, що відбулось саме в День Захисту дітей. Це жах. І це тема основна. На цьому в мене концентрація.
-
А чому нема програм по притулкам тим, хто має гарем? Теж норма десь. Або дівчат віддають заміж ще маленькими. Або сімʼї, де два на два🤷♀️ Або просто чому немає програм для біженців багатодітних? Ніхто не чіпає одностатевих коханців. Вони так само працюють, гуляють, ходять в кафе, в кіно. Так само, як і гетеросексуальні люди. Але у гетеросексуальних людей нема прапорів, нема гетеропараду, нема програм по захисту. Таке… Всі сексуальні вподобання - мають залишатися інтимними, як і я не хочу, щоб хтось зазирав в моє ліжко, так і не хочу до когось іншого.
-
1. Головне дослідження, проведене Дж. Майклом Бейлі та Річардом Піллардом і опубліковане в 1991 році, досліджувало можливість успадкування гомосексуальності у чоловіків. Дослідження показало, що в однояйцевих близнюків, одного з яких була гомосексуальна орієнтація, ймовірність того, що інший близнюк також буде гомосексуалістом, становила близько 52%. У двомовних близнюків ця можливість була приблизно 22%. 2. Дослідження, проведене Ніколасом Крафт та його колегами та опубліковане у 2008 році, досліджувало генетичний зв'язок із гомосексуальністю у жінок. Дослідження показало, що матері гомосексуальних жінок мають більш високу ймовірність мати гомосексуальних родичів серед своїх сестер. 3. Дослідження, проведене у 2010 році Робертом Лейхтером та його колегами, досліджувало взаємозв'язок між генетикою та гомосексуальністю у чоловіків та жінок. Дослідження вказує на те, що гомосексуальність може бути пов'язана з певними генетичними маркерами, проте точна природа цих зв'язків потребує подальшого дослідження. можу ще десятки досліджень скинути, але не хочу робити ведмежу послугу, вважаю, що я вже відправив достатньо) Ці люди витратили частину свого життя на ці дослідження, майте повагу і прочитайте хоча б третину.
-
Еееххх! На жаль залишив свій нотатник в Україні з переліком наукових робіт про неможливість народжування з нетрадиційною орієнтацією. До цього завжди з собою в кармані носив. А так би викатив тут десяток нікому не відомих вчених та різні статистичні дані. Однак "не судьба". Ти "переміг". )))))
-
Pride пропагує рівність і толерантність. Це означає, що дітей навчають сприймати інших, такими як вони є, поважати особисті кордони інших та не ображати і не принижувати інших через те, що вони відмінні від них. Діти не стануть геями чи лесбійками лише через те, що їм хтось сказав, що це нормально і природньо. Якщо вас не приваблюють люди однієї з вами статі, то вони і не почнуть вас приваблювати. Разом з тим, якщо чиясь дитина відчуває себе відмінною від інших, це може врятувати їй психіку, самооцінку і, можливо, життя. Коли ви заявляєте, що геїв ніхто не чіпає, то це тому, що ви не цікавитесь цією темою - бо яке вам діло до геїв? Вони ж ненормальні - то нехай нормальні мужики з них всю дуть вибʼють, а ви про це і не дізнаєтеся. Так виходить? Спробуйте змінити своє відношення до прайду, як до пропаганди гейства, і подивитися на нього як на антипропаганду гомофобії. Я розумію, що більшості світу немає діла до проблем людей з не традиційною орієнтацією, бо цих людей у всьому світі десь 1,5% (можна просто забить, як колись радянський союз забив на безногих калік і навчив увесь народ не помічати їх існування), але подумайте над тим, що дітей вчать бути добрішими і терпимішими до особливостей оточуючих і ці діти виростають кращими за їхніх батьків і матимуть комфортніше суспільство, де для кожного знайдеться місце.