Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
та я вже це зрозуміла, бо теж живемо біля води на півдні Вікторії. Добре, що маю літній пуховичок
-
В Джеймс Бей? Не чекай.... Марно. В Саанічі ще десь було жарко минулого літа. В Джеймс Бей- ні😔
-
теж чекаю жару вже другий рік тут
-
Дайте посилання на анкету? Будь ласка🙂
-
Ну, тут звичайно вибачте, але його гавернменту би зайнятись питанням медицини, щоби люди в очікуванні операції місяцями не вмирали, бо цих випадків набагато більше чим якихось випадкових розстрілів раз в 10 років Ну, про ринок житла та іпотечні ставки, та корупційні звʼязки з китайцями можна навіть не писати… А так звичайно прайди то найлегше що він може підтримувати
-
Макс не ображайтеся. Просто потрібно усвідомити для себе особисто, що найрозмитіші поняття "демократія" і "толерантність" є зручними інструментами. Це мультітул ) У них немає кордонів і невідомо, де вони закінчуються. І кожен має право їх використовувати у зручній для себе інтерпретації. Ви також можете використовувати їх на свою користь ) Наприклад у рашці затикають рота неугодним правлячої партії і видаляють їх коментарі. Там диктатура. А тут все інакше. Тут демократія )
-
Найцікавіше, що це не свобода, а несвобода.Прикро, що видаляють пости.Прикро, що з дитинства нав'язують одностаттеві зв'язки(це не природно, і вибачатись не буду), замість ліків пропонують курнути травички(щоб мозок затуманити).І це не про вибір.Це про нав'язування. І взагалі не зрозуміла до чого тут рашистскі сімейні цінності.Не втрималась.Знаю, що видалите.Чат як приватизований
-
Робота в літньому таборі🤩 Є 5 вакансій. Переходьте по посиланню та обирайте свою😉 ukrainehelpvi.ca/summer-jobs/?mc_cid=1fa236f66b&mc_eid=ee9dc2cfae
-
Нам пишуть: «I have a friend who has a single (twin) bed she wants to donate. She will even buy a new mattress for it and if I know her she will include bedding as well. If you know someone who needs it please let me know.» Якщо комусь потрібно - будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення або на імейл: [email protected]
-
Доброго вечора. Хтось більш детально дізнався про цю інформацію? Чи хтось подавався? Ми дзвонили в місто якому ми жили і нам відповіли що нічого подібного немає. Тільки присутність одного з батьків потрібна на подання документів!!!
-
Дякую, що нагадав
-
Ні, особисто я - не зрозуміла
-
Очевидно, ні Я просто забула назву програми, завдяки якій я тут опинилася і з якою ціллю приблизно 10 липня 2022 року було створено саме цей чат Тому: дякую, що нагадав
-
Тоді краще українською.
-
Повністю підтримую. Треба більше уваги надавати саме нашим військовим, подіям, інформаційно та за можливості фінансово. Я теж погоджуюсь, що десь губиться це… Страшно дуже… Останні події дуже складні. Нажаль