Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
У мене таке відчуття, що світ почав згадувати про нас лише на четвертий день затоплення. І то дуже дозовано . До цього ніби німі були
-
Так, дозвіл в Легестетів запит робите, але місце вказуєте не сам тротуар, а налявину біля Памятмнику королеви - вона виходить якраз на тротуар. Бо сам тротуар належить вже мерії і запит на тротуар треба їм робити, в я чесно кажучи не розібралася з тим. В легестетів дозвіл було швидше отримати
-
Лист: "Офіційні рекомендації для батьків щодо дітей під час війни Коротко - звернувся за інформацією та підтримкою наших дітей до різних величезних структур щодо протидії та лікування, дослідження метальних проблем. З 30+ університетів та іменитих закладів світу котрі збирають бататомільйоні кошти - наші діти - не такі. Важливіше який гендер, а не українська дитина котру кожен день можуть вбити. Максимальне що спромоглись "видатні" на цей час організації (топ 30 з гугла) - це: "ми про вас помолимося", або: "бережіть себе". Дякую хоть не кажуть що від ракет та дронів потрібно ховатися в укритті... Але все ж одна організація відповіла з посиланням на іститут котрий розробляє методологічні посібники з за кордону для наших дітей. childmind.org/care/ukraine-mental-health-resources/ там багато інформації як на англійській так і на українській. Навіть зробили посібники для вчителів, батьків, тощо. Рекомендую за вашим бажанням чи змогою присвятити цьому деяку увагу. Не для "реклами" а для інформації щодо того що робити з дітьми під час війни (якщо коротко, то те, що ви завжди казали і без цього методичного матеріалу). Дякую за увагу." childmind.org/wp-content/uploads/2022/02/CMI_Guide_Trauma_2022_Ukranian_edited.pdf
-
Не більше 2 годин. Робіть в Неділю, бо в суботу батьки дітей возять по кружкам і можуть не встигнути.
-
Гретта щось написала
-
Якщо б не виходили, не інформували, не кричали в соціальних мережах, то вони б ще пізніше згадали чи не згадали. Так що, сила слова має значення
-
Коли в Туреччині стався землетрус, мій чоловік казав, що там дуже мало рятувальників для таких масштабів і дуже злився, що у країн типу США та Канади є можливості швидко відправити туди військових щоб врятувати людей під завалами, бо рахунок йшов на години, а рук і техніки було мало. Але ніхто туди військових не відправив (так, різні країни скинулись і відправили в Туреччину невеликі групи рятувальників, але там потрібно було значно більше). Я тепер його розумію. Бо до нас взагалі нікого не відправили.
-
Ліза чи хто вчора скидали сюди посилання наче
-
Так, я розумію. Тут більше про те, що світові ЗМІ та лідери думок мовчать про це. Ну і ООН постить про задимлення в Нью Йорку і святкує день руського язика
-
Постери я і Валерія постараємося зробити Але хто має можливість, також робіть, ВЕЛИКІ, прості для розуміння Якщо хтось має щось відповідне у гарній якості, то пишіть мені в особисті Також: Іранці тоді мали мегафони та весь час вигукували гасла. Не знаю, як щодо мегафона, але якщо хтось знає відповідні гасла, то напишіть сюди, щоб всі їх знали
-
Там на украинской стороне работают и спасатели, и военные. А на временно оккупированной никто… и никаких канадських спасателей туда, разумеется, не пустят.