Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так, теж Ванкувер не знайшла
-
Я думаю, що варто цивілізовано прийти з нашими прапорами і роздрукувати великі фото звірств, особливо там де діти, вагітні, старші, тобто не цивільні. І ще треба запросити телебачення. Але тут головне не кидатися як руські на все українське, а показати різницю нашу.
-
Привет всем, кто планирует лететь в Ванкувер или Викторию? Мне нужно привезти мою собаку из Польши, готов оплатить ваш билет.
-
Є доречне зауваження, що краще не привертати до нього зайву увагу, а краще тихенько викупити всі квитки і полишити його з порожніми залами приниженим
-
А якщо зал не буде порожнім? І висвітлять в новинах «другу» брехливу сторону? Тоді вийде, що русня по всьому світу протестує і кричить про нацистів, а ми навіть не протестуємо? Було би добре, якби канадці нас теж підтримали і прийшли. Таким чином, показали, що це не та країна, яка ведеться на пропаганду.
-
Тому і потрібно мати візуальну картинку тих звірств. Де можна роздрукувати величезні постери? Щоб в очі кидалися
-
5-10 баксів
-
Його аудиторія - люди, які незадоволені рівнем свого життя. На своїй Фб сторінці він пише, що гроші які виділили Україні на зброю могли б піти на кращі умови для канадців. На ці збори вони скоріш за все приведуть своїх людей, які будуть задавати настрій аудиторії
-
да ладно? хто за таке платить?
-
www.radiosvoboda.org/amp/foto-ukrayina-viyna-zahybli-dity-rosiya/31953919.html
-
🚀 Розігруємо МІНУ З ПОСЛАННЯМ ДЛЯ ОРКІВ за донат на реабіоттацію Вадима Мельниченка. Друзі Вадима на перодовій підпишуть для вас міну та відправлять її прямісінько в логово орків, а як бонус запишуть відео запуску. Умови розіграгшу: 1⃣ Потрібно задонатити Вадиму на банку: send.monobank.ua/jar/3tksz97Tp3 Або на PayPal: [email protected] 2⃣ Надіслати мені в приват скрін донату та текст послання для орків.* 3⃣ 25 червня 2023 буде обрано ДВА ПЕРЕМОЖЦІ: Перший - за найбільший донат Другий - буде визначений рандомно і ним може стати будь хто, хто закине будь-яку суму в банку або на PayPal. P. S. Якщо у вас є питання до Вадима чи ви хочете особисто з ним познайомитися і подякувати, ось його інстагнрам: instagram.com/m.v.v32?igshid=MmJiY2I4NDBkZg== *Ті, хто вже задонатив на руку теж скидайте мені скріни щоб взяти участь в розіграші 😇
-
Друзі, хочу подякувати усім, хто надіслав гроші Вадиму на нову руку. Він мені повідомим що за вчора йому на банку прийшло 250+ K, що становить більше половини зібраної суми за останні кілька місяців. Це завдяки і вашій участі. Він вже майже назбирав собі на нову руку 🦾 (залишилося дозбирати всього близько 140000 грн 🙄), але у подальшому на нього чекає ще й тривалий та коштовний процес реабілітації. Вадим відкрив банку на ребілітацію, яку я пропоную трохи наповнити та позмагатися за можливість відправити особисте послання оркам з вдяністю за “асвабаждение”.
-
🚀 Дякую за перший донат 🦾
-
Взагалі то ще у Квітні 2022 Канадський парламент кваліфікував діі РФії як геноцід украінського народу. Так що тепер люба підримка РФ на терріторіі Канади - це підтримка гедоциду украінської націі. Всі виборці мають написати своєму МР: У Вікторіі - www.ourcommons.ca/members/en/laurel-collins(105908)#contact Cowichan—Malahat—Langford www.ourcommons.ca/members/en/alistair-macgregor(89269)#contact Сааніч www.ourcommons.ca/members/en/elizabeth-may(2897)#contact Або знайдіть вашого МР тут www.ourcommons.ca/members/en/search?province=BC
-
Привіт громадо. . Побачила сьогодні сторінку і мене привело це в шок, сум.. і розчарування. Людина з Росії отримала візу Кваєт і цим хизується. Мені цікаво чому вони не залишаються в Росії за яку воюють та вбивають наших мирних громадян, дітей яких викрали і відвезли в невідомому направленні, затопленні люди похилого віку та тваринки. Чому вони не залишаються в своїй великій імперії і в своєму царсті як вони вважають. Ця людини публічно показує що в неї «віза кваєт» яка розрахована для українців які виїхали втікаючи від війни з дітьми… А вона виїхала із Росії. Вона порівнює ціни в Ванкувері та Москві … я мабуть чогось не розумію .. але як мінімум поскаржитись на сторінку ми маємо. ☹️🥲
-
Це дуже прикро бо ця війна торкнеться кожної сім’ї… можливо коли люди в безпеці вони втрачають відчуття тривожності .. та перестають думати як це втратити дитину чи чоловіка чи батьків… війна ще не закінчилась і ніхто не знає скільки ще буде цих трагічних вбивств 😭 в моїй конкретно сім’ї помер племінник і я більше не в силах просто так мовчати.. бо перемога тоді коли ти в неї віриш і такі випадки просто обурюють тому що людина ця конкретно із Росії .. і ЯК ми вже зрозуміли Українці та Росіяни дуже різні . І особисто така людина залишає погане враження і презентує Україну не з тієї сторони.