Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго! Хтось користується koodo? По покриттю на острові по карті норм. Цікаво як з досвіду реального
-
Дякую.
-
Я користуюсь koodo, живу в Langford, регулярно використовую Google Map, для навігації, від Sookeдо Oak bay в Victoria і не тільки, жодних наріканій
-
Дякую всім! 🙌
-
P.S. Що важливо знати про Анастасію: сьогодні після новин про бабусю вона о 9 AM за Ванкувером провела заняття для наших учнів.🧘♀ P.S.S. Якщо накидаєте мені багато скрінів донатів, я зроблю відосік з ними під обрану вами музику, щоб якось порадувать Анастасію в цей shitty time.
-
Друзі, сьогодні під час атаки на Київщину ракета впала біля будинку бабусі нашого English Teacher - Анастасії Науменко. Анастасія знаходиться в Києві, але з березня Анастасія проводить онлайн занняття для новоприбулих острова в Zoom і у її студентів спостерігається помітний прогрес (пишаюся вами, бегінери💪). Настіну бабусю відкинуло ударною хвилею, але з нею все гаразд. Жінка на фото - це її сусідка, яка була госпіталізована. В бабусиному будинку немає вікон, даху і все всередині пошкодженно черех ударну хвилю, але будинки сусідів ще в гіршому стані - подекуди залишилися лише самі стіни. Я запропонувала Анастасії відкрити збір на допомогу, але вона запевняє що пошкодження зафіксувала відповідна комісія і можливо вони отримають якусь допомогу та будуть відновлювати своїми силами. Проте, якщо ви хочете допомогти Настіній бабусі та всім, хто страждає зараз від русні, Анастасія буде вдячна якщо ви відправите гроші на допомогу Азову, який пиздить русню. Це буде найкращий акт помсти та допомоги водночас.
-
Велкам!
-
@allysaid@allysaidwhat
-
Есть ли в Виктории парк аттракционов?
-
Вопрос к знатокам. ICBC вернул страховку за авто в виде чека, который я успешно выкинула. Какие варианты есть: 1. Идти рыться в муссорном баке? 2. Они могут повторно выдать чек с указанной суммой, если транзакции об обналичивании не было или это как 100 гривен-потерял, так потерял? Спасибо
-
А когда они бывают?
-
Дякую
-
Вліз. Кляус Майне - молодець, навіть в 75. Приходьте допомагати в УКЦ !