Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Поки не знаю, як це точно працює. Сказали, що якщо біженці, то можна. Спитали, з якої цифри починається іншуренс. І потім сказали, що не можна🤷♀️ Він зараз онлайн вчиться в українському коледжі, але хотіли тут теж, бо як далі складеться життя, ніхто ж не знає
-
Вони запитувала в школі, вони кудись телефонували дізнатись інформацію, потім вияснили на який подавати і допомогли все зробити
-
Цікаво. А куди? Може ми не туди зверталися?
-
Не розумію чому так сказали, моя донька подала на сколаршип і їй допомогли це зробити в школі
-
Зрозуміла, дякую. Буду тоді питати ще.
-
Людмила, какая школа? Оак Бэй? Там раньше был специальный консультант по сколаршипам, и даже специальный курс можно было взять. Проводили семинары для родителей.
-
Думаю, то суми за навчання стосується. Але ж я зараз замислилася, що може я щось дізнаюся завтра
-
Вроде ж украинцев приравнивали к domestic students… а оказывается, что не совсем.
-
Доброе утро! Подскажите пожалуйста, ребенку 14 лет выдали новый study permit, при оформлении MSP пишет не возможно продолжить т. к. ребенку нет 16 лет. Что делать? Может кто-то сталкивался с таким. Спасибо!
-
Доброго ранку, громадо! Вчора лисий проросійський пропагандон Ласкаріс влаштував шабаш маргіналів у Вікторії. Організатори не впустили українських гостей на подію, вочевидь, вирішивши що українці не мають права приймати участь в дискусіях що до України. Але в усій цій історії є ще одна сторона - це зал, де проводився шабаш. Власники залу чудово розуміли, що за тварина там виступатиме і надали своє приміщення в користування проросійським пропагандистам. Тут маєте вступити в гру вже ви. Давайте залишимо справедливий відгук на це місце, щоб люди бачили кого підтримує це місце. Переходьте за посиланням, залишайте 1 ⭐️ та пишіть що вони проросійські пропагандисти, підтримують геноцид українців, що вони теж причетні до вбивств українців своїми діями (англійською звичайно): maps.app.goo.gl/5nfNd3PDaY9mTQ2x7?g_st=ic
-
‼️Але☝️☝️☝️: Go for it. But be polite. Be truthfully. Don’t give google any reason to take them down Or google will remove them Там всього-то 10 відгуків натепер, 2-3 з яких наші Давайте допоможемо місцю проведення оцієї недолекції більше не мати бажаючих брати це місце в оренду
-
Але будьте ввічливими і правдоподібними, будь ласка) більше фактів, менше емоцій )
-
Приклади: For example “I tried to attend an event here. I got tickets, printed them out, and brought with me. The organizers would not accept my tickets. I was told I could not attend” “Unwelcoming and sad. The organizers did not seem interested in having a dialogue with Ukrainians, despite this event being about peace in Ukraine.” “I wanted very much to hear what Dimitri had to say, so I got a ticket on event brite. Unfortunately they would not accept tickets and only allowed people on “the list” to enter.” Маєте простір для креативу💪! Вчора , нажаль, багато хто прийти не зміг. Отже: діймо на тому фронті, де можемо! 💙💛
-
Оцей(може хто підзабув, або не хоче читати багато букв) Все просто: відкрити посилання, поставити 1 ⭐ Скопіювати-вставити відгук 20 секунд роботи
-
Доки ви тут сидите думаєте чи писати коменти чи ні, узкіє, які ні в чьом нє вінавати вже пишуть схвальні відгуки Дімітрію
-
Признавайтесь, мешканці чатіку, хто тут за руській мір? 😏
-
Не той лі це Александр, який ватний інструктор з водіння?