Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Нічого страшного і важкого у здачі роад - тесту нема( думка двох українок, які мають вже права , і котрі не вважають себе супер- водійками) , але стаж водіння є . 10 і 20 років . Найважче- дурнуватий knowledge- test , з купою ще дурнуватіших відповідей)))
-
Можливо й до нас дійде..). Маю на увазі, що не переживати за українські права.
-
Якщо ваші права в дії то їх відновлять в Україні.
-
Я теж це пояснювала. Просто зробити нові права в Україні , як по втраті. Це права без прав( практично)
-
Тоді здаватимете як людина без ліцензії. На L .
-
А якщо сказати що нема посвідчення? Все одно треба здавати теорію та практику. А так права українські залишиться. І в загалі я не розумію цього. Людина має тимчасовий статус, як захоче поїхати до дому, то що з канадським посвідченням їздити в Україні 🤷♂️
-
Yes. Absolutely correct
-
Тобто якщо не пройшло 90 днів то після knowledge не заберуть українські права і можна буде їздити ще?
-
Заберуть після knowledge, якщо пройшло 90 дні, і післяroad, якщо не пройшло 90 днів. Видадуть жовтий піс оф пейпер, і поки не прийде пластик , то то буде ок.
-
Підкажіть, українські права звбирають одразу після knowledge test чи після road test?
-
Начните сдавать пораньше. На роуд тест записывают не сразу. Могут через месяц назначить. Можете не сдать с первого раза, есть своя специфика даже если большой опыт вождения. Если будете сдавать после 90 дней - и не сдадите - заберут украинские права и выдадут ученические, что не очень хорошо.
-
Є російською. На скільки я знаю, навіть у тих провінціях , де є українська-Перевод не дуже коректний, тому обирають російську або англійську
-
Ні. Лишень російською, але ті, хто здавав , кажуть що переклад доволі невдалий .
-
Записуєтесь спершу на knowledge test, а через тиждень на "road test "