Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Столько радости, капсом, знаки восклицания, все полайкали)))) Только аргумент фуфловый, речь не о защите самих меньшинств а о языках, язык имеют право использовать кто угодно и какой угодно, не обязательно идентифицировать себя как русский или кто-то там
-
Адмін, це ж від вас залежить. Ну введіть ви правило спілкуватись в цьому чаті українською (англійською за бажанням). Або хоча б ініціюйте голосування. На мою думку, спілкуватися українською дуже корисно)
-
Язык - то в корови, в нас мова!
-
В приватних розмовах можна використовувати будь-які мови Є прекрасний приклад того як Латвія повернула свою мову до життя і відірвалася від російської Ви якраз і намагаєтеся поділити людей на якісь групи і поставити людей у чаті один проти одного Не діліть на чорне і біле будь-ласка і не судіть людей, постраждалих від рососії, за те як вони зараз для себе такі питання вирішують. go touch some grass, як то кажуть
-
Пiдтримую
-
Можливо адміністраторам треба передивитись поведінку цього хлопця й видалити його з чату ?
-
З усією повагою, я не розумію чому пан адмін допускає такі дискусії в чаті Учасники чату і так перейшли на особистості один раз, то чому це не зупинити? Ця людина явно прийшла навести галасу і повеселитися, показати нам тут хто рускій, а хто нєт Я б краще почитала як мами запитують що принести на канадське день народження і подивилася б на фото борщу
-
З нього заливне добре робити, доречі. Свинячий теж непогано йде.
-
В якому сенсi , в мене просто язик в ротi тому я корова .((
-
досить ввести мову спілкування українську, сам відпаде)
-
Неправда. Ми російськомовні історично (батьки, вплив радянщини). Далі пропустимо школи і універи, бо там українська обовʼязкова. Але й зараз ми переходимо на українську, кожен з народив одному нагадує:). І то працює. Частіше діти нагадують. В усіх чатах, фейсбуках - українською. Привчаємо себе. І то теж працює
-
Це не показуха. Нам, російськомовним з совка, дійсно буває складно перейти на українську. Але це треба робити крок за кроком і ми це робимо
-
Зупиняйте провокації і всім буде спокійно) Хай тут всі одне одному допомагають Провокатора треба прибирати, тих хто відреагував надто гаряче- можна пробачити Такі питання як підняв Максим задавати не варто, травма у всіх дуже свіжа, у кожного не буде відповіді і буде своє ставлення до цього всього
-
Всім привіт Можливо, хтось з Вас знає майстра по кератиновому вирівнюванні волосся?
-
Та ще яке мовне питання тут, я взагалi пiдтримую пропозицiю щоб мова спiлкування тут була виключно Украïнська.