Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я б міг, наприклад, допомогти з відпочинком у будь-якій краіні світу, так як почав працювати у найстарішій турагенціі Вікторіі. Або ж допомогти з квитком на пароплав до Аляски та назад. Але не буду цього робити, коли бачу що коіться з варениками та капустою)))
-
Лео просто вкусила зла муха. Бж.жжж.жжж🙂🤣
-
Якось я запитала попад перед роад тестом))) мені порадили відкрити книжку! Дуже помічна така порада!
-
Не маю абсолютно нічого проти вашої обьяви, не вважаю її чимось непідходящим для цієї групи. Але хочу порекомендувати групу де продають домашню їжу. Називається «Погребок в Виктории» на Фейсбук, якщо вам треба більше клієнтів. На жаль, скинути посилання можу тільки друзям у Фейзбуці, тому якщо не знайдете напишіть в приват я вас додам в друзі і запрошу)
-
Возможно, если бы Галина встречала больше доброжелательности в группе, она сказала бы нам больше.
-
Доброго вечора, хто може з адмінів цієї спільноти долучений до групи Українці у Ванкувері, надихнутись можна хорошою ідеєю упорядкування групи, по сюжетам: пропозиції, поради, робота, оголошення, садки/школи тощо. І дуже всіх прошу - ви є одна нація чи ні!????? Чому так багато недоброзичливості ???? Смайл пліззз , смайл ю ар бьютіфул сул 🥹😃😃😃😃🤍all the best to everyone with love and peace 🇺🇦
-
Да. А лучше два. Кто в своё личное, свободное от семьи и работы время, желает помодерировать?
-
А вот скажите: откуда вы знаете, что это бизнес? А может, это благотворительный проект? А может, средства идут на помощь ЗСУ?