Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Not yet, Чекаю подходящего случая. Інгредієнти виглядають непогано.
-
Підкажіть, будь ласка, а коли буде наступна служба?
-
Дуже дякую! Я сьогодні слала теорію, та мені сказали що чекати драйв тест це тиждень, не більше, зараз вдома пішла перевірити, запис на січень … блін!
-
К сожалению поляки редко делают качественную еду
-
Я брала уроки у Юсіфа (наче так його звуть, бо номер зберігся а от ім'я нє😅) Здала з першого разу, брала в нього один урок підготовки а потім машину арендувала для здачі тесту. Коли поїдете здавати водіння не забудьте взяти із собою ворк перміт (не повторюйте моїх помилок). +12502167857
-
Ага, я когда жил в Ванкувере, часто на него поглядывал когда мимо проходил, но он в стремном раёнчике находится, в Gastown 🧟♂️ Я там надолго не задерживался. А вот в Ukrainian Village на Denman в West End я бывал, ихний борщ ел и даже сто грам там наливали. Но качество еды эксперты там говорят не очень.
-
Кожного ранку місця оновлюються, треба перевіряти вільні. Або в Дункан
-
Перевіряйте постійно систему, там слоти з'являються. Мені так казали що через два місяці тільки можна буде здати після теорії, а я слоти знайшла на наступний день).
-
А Ви часом не знаете гарного вчителя музики місцевого? Бажано щоб Suzuki метод знав.
-
Я не впевнена щодо безпеки в Gastown, але мені дуже сподобалось в закладі)
-
Наркотики, бездомные, преступность. Рекомендую сьездить, пройтись по раенчику пешком, толко с собой пару здоровых мужиков лучше взять. Там на пару километроа такой безпридел, какого в Голливудских фильмах не показывают. И при этом остальная часть населения все это как-бы игнорирует. И власти ничего не могут сделать уже много лет.
-
Gastown. Хуже, чем в Сан Франциско Tenderloin. Open drug use on the streets + homelessness Я до того как пожил в Северной Америке всегда считал что в Украине небезопасно: гопники, менты, пьяные. Но пожив здесь, я себя в Украине (до войны) стал чувствовать очень даже расслабленно.