Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Странно, не можу знайти такий додаток, знайшла платний тільки
-
Спасибо!
-
Наскільки я знаю, воно покривається стандартною МSP. Всі мої знайомі, які користувалися - користувалися безкоштовно. Так само і я. Там лише за неявку по забуканому апоінтменту є штраф якийсь (наче 50$). Якщо забронювали лікаря і не підключились потім на зустріч. Але це не точно. Не пам‘ятаю, там буде написано)
-
Спробуйте через цей додаток. Можна безкоштовно отримати консультацію сімейного лікаря, який зробить Вам направлення до вузького спеціаліста. Просто внесіть туди свої дані, та моніторте вільні віконечка. Я так дитині зробила направлення до дитячого кардіолога. Після 5 хв розмови з лікарем онлайн.
-
Печально😥 Скажите, а направление на узи или к узкому специалисту дает же только семейный врач? Или как по другому можно попасть на узи?
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, или посоветуйте, кто знает хорошего семейного врача к которому можно записаться? Спасибо
-
petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=441-01106
-
Там много разных мелочей по декору, полочки всякие. Их мебель ввиду цен очень актуальна если дома маленькие дети. Условный coffee table 40-50$, его не жалко. Дети уничтожили - выбросил и купил новый. Мягкую мебель я бы не стал там покупать, а так всякие мелочи типа комодов, столиков и тд самое то
-
Дякую 💙💛
-
У Вікторії достатньо магазинів з меблями. Подивіться на мапі, немає смислу всі назви тут писати. Меблі різні і за якістю, і за ціною. Ліпше походити і подивитися самостійно під ваші вподобання. Якщо щось дрібне з меблів (тумбочка, шафка...) то і у Волмарт і у Канадській шині може бути.