Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ось його збір
-
Звичайно якщо у вас є можливість скинути на українську карту гроші то краще скидати йому, просто я хотіла зробити легше якщо в вас не було б можливості скинути на українську то кидали б мені на канадську а я б перевела йому ось і все
-
Гаразд тоді я скину посилання на його банку і донатьте туди l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fsend.monobank.ua%2Fjar%2F2u7oNv1WVW%3Ffbclid%3DPAAaZ4cce-mGaxOkRnGWeSGEFqKiqXNeTFcRdalaqOI4HV7n2uhklkJSYlUac_aem_ARvHDhka456LqMmccZvvV_6mKB68nRW8oAg58FhPYMA40I_AdinHN9N8lQQj4TMXeqw&e=AT1YC_ElEDDjMEantQa7znV1oP5I9MS84Q6q7e3eqgK2BDkMGRlpemnC2saJV04ViOScXYv7zK5-u9I2fnDU13n0OhbMzGykjAmy6g
-
PayPal самый крутой, после того, как начал в Украине работать
-
Так в мене навіть фейсбуку нема)
-
Доброго вечора! Приймаю замовлення на пельмені, вареникі, манти и тд, звертайтесь будь ласка в приват! Дякую!
-
Отож, посилання на банку в вас висить, я нікого не зобовʼязую але якщо матимете бажання то можете скинути. Не знала що кожен має можливість перекинути гроші в Україну тому і надіслала свій банківський рахунок канадської карти, всього навсього хотіла зробити збір доступнішим для людей в Канаді, тож туди нічого кидати не потрібно, зараз видалю той рахунок бо мене за це захейтили, а я нічого поганого для вас зробити не хотіла, всім дякую за увагу і допобачення 🙌🏼
-
📊 Відставання канадських імміграційних служб у розгляді заяв зростає За даними Міністерства у справах імміграції, біженців та громадянства Канади , загалом 936 500 заяв на отримання громадянства, тимчасових віз та імміграційних документів перебувають на стадії розгляду, що перевищує звичайні стандарти обслуговування IRCC. Загалом станом на 31 жовтня 2023 р. загалом 2 166 800 заяв за всіма категоріями перебувають у стадії обробки. 1230300 заяв розглядаються в рамках встановлених стандартів. IRCC вживає заходів, щоб зменшити відставання заявок у запасах. Мета — обробити 80% заявок згідно з стандартами обслуговування . Джерело Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади
-
Дорогий Hunter нічого в вас не прошу, розслабтесь, я не заберу в вас всі гроші світу, я всього навсього по можливості попросила підтримати збір для військових, а на рахунок ліпки вареників, якщо ви там будете то обовʼязково прийду познайомитись особисто з вами🤝🏻
-
Це завжди так, свої першими гівном закидають Я тут теж декілька місяців та сама не впевнена що я в групі в фб Дякую що намагаєтесь допомогти ❤️
-
Доброго часу. Здам кімнату порядній дівчині-жінці зі спокійним характером,яка вміє поважати особистий простір,акуратна та чемна.Кімната у 1-bedroom apartment.В іншій кімнаті буду жити я.Житло розташоване в Down town, поряд з Beacon hill park. 950 дол./місяць з урахуванням плати за світло та інтернет. Кого цікавить,пишіть,будь ласка,в особисті
-
Доброго вечора. Віддаю праску. Купували нову весною, рідко використовувалась. Пишіть в особисті, кому потрібна.