Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Термінал точно один? Зміна не потрібна була? Бо при зміні терміналу звичайно буде landing
-
Ніяких, бо Нідерланди це Шенген З Британією то зовсім друга історія
-
Підскажіть будь ласка, ми будемо летіти у лютому з Польщі. Маємо квитки Вроцлав-Амстердам(Схипхол)-Ванкувер-Вікторія авіакомпанія КLM. Пересадки по 3-4 години. В Польщі маємо статус Укр прожили тут 2 роки, але відмітки в паспорті ніякої немає. Чи можуть бути питання та проблеми на таможні?
-
Дуже дякую за відповідь)
-
Для цього є сайт IATA До речі вони по ньому все й перевіряють І на цьому базисі потрібно дискутувати
-
Значить там були моменти Бо відмовити не можуть Для цього є менеджер на кожному рейсі який всі питання закриває
-
Тобто якщо перший аеропорт в Канаді буде у Ванкувері, моя сестра зможе отримати WP??
-
💼 Webinar ЩО РОБИТИ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ WORK PERMIT 🇨🇦🇺🇦 🎬 LINK 🌐 youtube.com/live/L-5ZDULpTOc 🇺🇦 Language - Ukrainian 🎙 Speaker : RCIC Iryna Atamanchuk - licensed immigration consultant; ⏳ JOIN ONLINE 👇 📟 Date 09 December 2023 ⏰ TORONTO TIME - 10-00. 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet 🇨🇦🇺🇦 #ua_canada_cuaet #immigrationcanada2023 #studypermitcanada #workpermitcanada
-
Вибачте, Але якщо людина не може пояснити що вона хоче і довести свою зору може тоді й не потрібно літати так далеко? При чому тут поради, якщо є положення IATA, яким користується кожна команда при реєстрації пасажирів
-
Може не потрібно, а може і потрібно і вона вдосконалить мову тут (попередньо уникне стресової ситуації в аеропорту)
-
Так, але тільки у четвер.
-
Can’t agree more. Персонал авіакомпанії - НЕ імміграційні офіцери Канади та не мають ані досвіду з усім спектром можливих комбінацій національних та імміграційних документів, ані повноважень на прийняття рішень у незвичайних ситуаціях. Вони escalate ваше питання, і кожен етап ескалаціі візьме час.
-
Знай-не знай мову, це може не допомогти, бо поки ти доводиш свою правоту рейс вже відлітає і капітан літака вже махає тобі на прощання рукою. Я з таким стикнулася якось в Італії. Так, я була права, але запропонували переліт замість втраченого через 3 дні...
-
Я ніде цього не заперечував Я так і сказав, що скоріше всього була заміна терміналу, тому й не посадили
-
Є також положення міграційної служби UK, де зазначено, що віза потрібна при необхідності проходження паспортного контролю. Навіть в межах одного аеропорту. Приведу приклад пересадки у Франкфурті (Шенген зона). Перший раз я летіла в Канаду з переходом у гейт, при якому не потрібно було проходити контроль. А наступного разу це був гейт в іншому кінці аеропорту, то була повноцінна превірка на наявність документів, які мені дозволяють пербувати в Шенген зоні. І знати про це ви будете в кращому випадку за 12 годин до перельоту, коли буде відомий гейт. Тож, як на мене, треба або формити візу (+75 паундов) або не ризикувати.