Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Всім привіт,мій брат шукає собі кімнату,має гарну роботу і рекомендації )))Відпишіть у кого є якась інфа)
-
Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організовувати безкоштовні вебінари з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+".
-
Доброго дня, WorkBC в Ленгфорді набирає групу на курс англійської. Дуже початковий рівень, 20 тижнів навчання щоденно. Ще є 1-2 місця. Деталі на постері та у офісі WorkBC у Ленгфорді.
-
Вітаю. Завтра в Українському культурному центрі будуть тортики на продаж: Наполеон і Медовик. Ціна 30 CAD за тортик. Можна буде придбати з 10:00 до 15:00
-
У моего ребенка были былые точки на миндалинах. Я их сняла ваткой, полоскали горло соль+сода и вода с маслом орегано. Брызгали спреем. Все прошло. Но мы еще пьём гомеопатию. Попробуйте профилактику и ждите результаты мазка, возможно вам назначат антибиотики
-
Досі ще не маєте подарунка для близької людини🎁🫣 Подаруйте емоції та незабутні враження від сольного концерту бандуриста-віртуоза Георгія Матвієва 🗓️23 Грудня ⏰17:00 📍В українському культурному центрі 3277 Douglas St, Victoria 🎟️квитки за посиланням: uccsvi.ca/product/traveling-through-ukraine/ або при вході
-
Якщо не дуже далеко.
-
Кому ялинку живу невелику (десь 2 метри). Забирати в Ленгфорді або можу привезти.
-
Доброї ночі, напишіть будь ласка, як додати людину в чат?
-
Дякую, зателефонувала🫡
-
🌞 Добрий ранок 🤗 Скажіть будь ласка, а коли буде наступна зустріч настольних ігор у 🇺🇦клюбі? (board games, meet and greet)