Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ви до 3ї працюєте? Можна 1 торт відкласти для мене, заїду напротязі години
-
Дуже дякую, гарних свят
-
Привіт ще раз )Можливо зʼявився варіант кімнати?треба заселити брата ,з роботою все добре,платіжоспособний)))напишіть будь ласка
-
Доброго ранку всім! Шукаємо волонтерів на допомогу на Українській вечері в пʼятницю, 29 грудня в Українському центрі. Кожного волонтера обовʼязково нагодуємо! Форма запису ось тут. Будемо дуже вдячні за допомогу! m.signupgenius.com/#!/showSignUp/10C0948ACAF22A1FFC61-46876106-ukrainian
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, при подачі заяви на фінансову допомогу відправила не той файл, потрібно було CUAET, а я відправила свідоцтво про народження. Можна якось надіслати інший документ або, можливо, вони на пошту інформацію скинуть. Може хтось стикався
-
Андрію, підкажи мені.
-
Ость тут в ChinaTown у китайців буває. Свіже мʼясо. Бачив як там порося розділювали. maps.app.goo.gl/ErmH8zhHBx995qU16 В основному свинина продається, але буває говядина. Продають різні частини/оршани. Але покупати можна тільки за готівку. Також рекомендую подивитись в різним спеціалізованих мʼясних магазинах але там можливо дорожче. maps.app.goo.gl/rZx5EKP6SnjWBFtc7